Όλα τα Νέα

Ο Μητσοτάκης κάνει απολογισμό της επίσκεψής του στην Κρήτη μέσω Instagram

314

Τον απολογισμό της διήμερης επίσκεψής του στην Κρήτη κάνει μέσω Instagram ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ένα Σαββατοκύριακο στο νησί μου την Κρήτη» γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης στην ανάρτησή του συνοδεύοντας έτσι τις 10 φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram, με χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την εκεί παρουσία του.

αρχείο λήψης (5)
Στο νησί μου…
O πρωθυπουργός ξεκινά την ανάρτησή του με την τελετή θεμελίωσης για το νέο διεθνές αεροδρόμιο στο Καστέλι.

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει με τις ρακές και την βόλτα στο Ρέθυμνο και κλείνει με εκτενή αναφορά για την μετατροπή της 115 ΠΜ σε ενεργειακά αυτόνομη και την δέσμευσή του για τον νέο Βόρειο Οδικό Άξονα.

Αναλυτικότερα ο κ. Μητσοτάκης γράφει:

«Ένα Σαββατοκύριακο στο νησί μου, την Κρητη. Ξεκινήσαμε από το Ηράκλειο και την τελετή θεμελίωσης του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα Κρήτης, στο Καστέλι. Ένα έργο που βάλτωνε για χρόνια, επιτέλους ξεκινά! Συνεχίσαμε με βόλτα και ρακές στο Ρέθυμνο.

Αμέσως μετά επισκεφθήκαμε την 115 Πτέρυγα Μάχης, στα Χανιά, όπου θα δρομολογηθεί ένα εξαιρετικά πρωτοπόρο πρόγραμμα που θα την καταστήσει πλήρως ενεργειακά αυτόνομη και θα επιτρέψει την περικοπή της ετήσιας δαπάνης για την προμήθεια πετρελαίου και ηλεκτρικής ενέργειας κατά €400.000.

Η μέρα τελείωσε στην Περιφέρεια Κρήτης και στον Δήμο Χανίων όπου συζητήσαμε με τους τοπικούς φορείς για τον ΒΟΑΚ. Τους διαβεβαίωσα ότι ο διαγωνισμός για τον νέο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης θα προκηρυχθεί το 2021!»