Όλα τα Νέα

Ο Μπραντ Πιτ κέρδισε προσωρινή κηδεμονία των 6 παιδιών από την Αντζελίνα Τζολί!

Μια προσωρινή "νίκη" σημείωσε ο ηθοποιός Μπραντ Πιτ σχετικά με την κηδεμονία των 6 παιδιών που έχει μαζί με την Αντζελίνα Τζολί.

320
Mετά το χωρισμό των δύο σταρ πριν από 2 χρόνια, η Τζολί διατηρούσε την κηδεμονία των έξι παιδιών, με τον 52χρονο ηθοποιό απλά να τα επισκέπτεται αραιά και αυτό πάντα στο σπίτι της πρώην συζύγου του και ποτέ μακριά από αυτό.

Καιρό πριν φημολογείτο πως η Τζολί ήθελε να πάρει τα παιδιά της μαζί της στο Λονδίνο, όπου και θα μείνει για ένα χρονικό διάστημα, για τα γυρίσματα της ταινίας Maleficent 2 και ο Πιτ δεν ήταν σύμφωνος με αυτήν της την επιλογή.

Κάπως έτσι κατέληξαν και πάλι σε νομική βοήθεια, με τους δικηγόρους, να δίνουν προσωρινά την κηδεμονία των παιδιών στον πατέρα και να μένουν μαζί του στο Λος Άντζελες.

Η Τζολί είχε ενημερώσει τον Πιτ πως βρήκε ένα σπίτι λίγο έξω από το Λονδίνο για να μένουν μαζί ώσπου να τελειώσουν τα γυρίσματα. Μάλιστα, προκειμένου να τον πείσει του υποσχέθηκε πως θα έχει τη δυνατότητα να περάσει μαζί τους περισσότερο χρόνο το καλοκαίρι.

Εκείνος ωστόσο δεν συμφώνησε και ζήτησε προσωρινή κηδεμονία των 6 παιδιών τους μέχρι εκείνη να επιστρέψει και τα κατάφερε.