Όλα τα Νέα

«Ο Ολυμπιακός παίζει στο Champions League και έχει φανταστικές εγκαταστάσεις»

145

Συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του παραχώρησε ο Μπιόρν Ενγκελς, ο οποίος από την περασμένη Πέμπτη ανήκει και επίσημα στον Ολυμπιακό.

O Βέλγος αμυντικός μεταξύ άλλων μίλησε για τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά παίζουν κάθε χρόνο στο Champions League και έχουν φανταστικές εγκαταστάσεις!

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για τη μεταγραφή του Ισκιέρδο στην Μπράιτον, τόνισε: «Σοκαρίστηκα και εγώ με την μεταγραφή του. Πίστευα ότι θα πάει σε μεγαλύτερη ομάδα. Οσον αφορά στη δική μου μεταγραφή, πήγα στους πρωταθλητές Ελλάδας, που παίζουν κάθε χρόνο στο Champions League και έχουν φανταστικές εγκαταστάσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος. Τώρα μπορώ να επικεντρωθώ στο ποδόσφαιρο και να χαρώ το παιχνίδι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Για το γεγονός ότι δεν πήρε μεταγραφή τα προηγούμενα χρόνια: «Τα τελευταία χρόνια ήμουν τόσο πολύ απογοητευμένος. Είχα χάσει την χαρά του ποδοσφαίρου. Κοιτούσα πίσω στον χρόνο και όλα έμοιαζαν τόσο διαφορετικά. Δεν πήρα μεταγραφή. Όλα άλλαξαν πέρσι όταν ήρθε το Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν κάτι που μου έδωσε άλλο ενδιαφέρον», ανέφερε.

Για το γεγονός ότι η Κλαμπ Μπριζ ζητούσε 15 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει: «Κοίτα… εάν ήθελαν οι ομάδες να πληρώσουν ας πληρώσουν. Αλλά αλήθεια; 15 εκατομμύρια για εμένα; Είμαι αρκετά ρεαλιστής για να εκτιμώ την αξία μου τόσο».