Όλα τα Νέα

Ο πατέρας του Λοχία Κούκλατζη: Είμαι περήφανος για το γιό μου. Είναι ήρωας [Vid]

465
O πατέρας του Λοχία Κούκλατζη, ενός εκ των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν από τους Τούρκους στον Έβρο, αναφέρθηκε με συγκίνηση για το γιό του που συνάντησε στις φυλακές της Αδριανούπολης και για την περηφάνια που αισθάνθηκε όταν τον συνάντησε.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αποκάλυψε πως ο γιος του είναι καλά στην υγεία του αλλά και το φρόνημά του είναι πολύ υψηλό, ενώ τόνισε πως οι συνθήκες κράτησης είναι ικανοποιητικές.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, σιτίζονται ικανοποιητικά, τρεις φορές την ημέρα, δέχονται καλή περιποίηση, τονίζοντας παράλληλα πως δεν έχουν δεχθεί βία, ούτε σωματική ούτε ψυχολογική.

Ο κύριος Νίκος Κούκλατζης συνάντησε τον 25χρονο γιο του την περασμένη Δευτέρα, επί μία ώρα, στο επισκεπτήριο της φυλακής. Και όπως είπε:

«Με διακατέχει μεγάλη περηφάνια γιατί ο γιος μου είναι κρατούμενος στις φυλακές της Τουρκίας, τον θεωρώ ήρωα και επειδή το αίσθημα του πατριωτισμού σ’ εμάς εδώ είναι πολύ αυξημένο, με οδηγεί να αισθάνομαι μεγάλη περηφάνια για το παιδί μου», λέει προσπαθώντας να εξηγήσει τα συναισθήματά του, μην παραλείποντας να επισημάνει ότι αρχικά η αγωνία για την τύχη του παιδιού του τον κυρίευσε.

Ειδικά μετά την επίσκεψη στις φυλακές της Αδριανούπολης όμως, τονίζει, «ένιωσα ότι το ηθικό του είναι υψηλό κι αυτό με γέμισε περηφάνια, στέκεται περήφανος».

«Όλος ο χρόνος καταναλώθηκε στο να λέμε τα οικογενειακά μας, του μετέφερα τα μηνύματα φίλων αλλά και αγνώστων».

Η επόμενη συνάντηση θα γίνει πιθανόν την επόμενη Δευτέρα.