Όλα τα Νέα

Ο διορισμός του ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ σε θέση ευθύνης νοσοκομείου και η απάντηση Πολάκη

387
Στο στόχαστρο της δημοσιότητας βρίσκεται για μια ακόμη φορά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. Αυτή τη φορά λόγω του διορισμού στενού του συνεργάτη ως εντεταλμένου συμβούλου στην Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ), με αρμοδιότητα στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, στη Σαντορίνη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», ο Χαράλαμπος Πανοτόπουλος «δεξί χέρι» του Παύλου Πολάκη στο υπουργείο Υγείας, έχει διοριστεί ως εντεταλμένος σύμβουλος στην ΑΕΜΥ, με αρμοδιότητα αντιπροέδρου στο ΓΝ Θήρας στη Σαντορίνη. Ο διορισμός μάλιστα έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια στις 9 Ιανουαρίου 2018.

Η αμοιβή του κ. Πανοτόπουλου είναι 3.897 ευρώ μηνιαίως, δηλαδή 46.000 ευρώ τον χρόνο.

Εκτός από το ύψος των αποδοχών, εντύπωση προκαλεί το βιογραφικό του Χαράλαμπου Πανοτόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι μηχανολόγος μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, απόφοιτος του Τμήματος Μηχανολογίας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Πειραιά.

Έως και το 2012 διατηρούσε συνεργείο βουλκανιζατέρ στην Ηλιούπολη, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2015 που ο κ. Πολάκης ανέλαβε καθήκοντα στο υπουργείο Υγείας διορίστηκε στον πολιτικό του γραφείο με απόφαση ανηρτημένη στη Διαύγεια στις 24 Μαρτίου 2017.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, απαντώντας στο δημοσίευμα της «Δημοκρατίας», μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, κάνει λόγο για «ταϊσμένα τρωκτικά του ΚΕΕΛΠΝΟ» που έχουν βγει «στην πίστα της λάσπης και της διαστρέβλωσης για να θολώσουν την εικόνα του σκανδάλου Novartis και να μας διαβάλλουν με απίστευτα ψέμματα πιστεύοντας οι κακόμοιροι πως θα σταματήσουμε».

Ολα τα ταϊσμένα τρωκτικά του ΚΕΕΛΠΝΟ εχουν βγει στην πίστα της λάσπης και της διαστρέβλωσης για να θολώσουν την εικόνα …

Posted by Παυλος Πολακης on Thursday, March 1, 2018