Ο Πρόεδρος Ρουσσουσπιτίου Σταύρος Μυλωνάς Υποψήφιος με τον Θοδωρή Νίνο

Ο Σταύρος Δ. Μυλωνάς, ελεύθερος επαγγελματίας στον κατασκευαστικό κλάδο και στον κλάδο του τουρισμού, νυν πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ρουσσοσπιτίου και για αρκετά χρόνια μέλος και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ρουσσοσπιτίου συστρατεύεται στο πλευρό του Θοδωρή Νίνου, δηλώνοντας την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος με την παράταξη «Ρέθυμνο Αξίζεις» για τον Δήμο Ρεθύμνου. Σε δήλωσή του αναφέρει:

«Γεννημένος μέσα σε ένα περιβάλλον που το καλό του τόπου και η ενασχόληση με τα κοινά για αυτό το σκοπό θεωρούνταν αυτονόητα, ήταν εύκολη για εμένα η απόφαση – απάντηση στην τιμητική πρόταση του Θοδωρή Νίνου για την συμμετοχή μου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ρέθυμνο Αξίζεις».

Ως κάτοικος Ρουσσοσπιτίου, ενός εκ των οικισμών του Δήμου μας, αισθάνομαι την ανάγκη να ασχοληθώ κυρίως με τα προβλήματα της καθημερινότητας των παραμελημένων σήμερα οικισμών. Δυστυχώς μέσα από την δική μου καθημερινότητα συνειδητοποιώ την έλλειψη των αυτονόητων στους οικισμούς του Δήμου μας: κακή κατάσταση δρόμων, ημιτελή έργα, μηδενικές αισθητικές παρεμβάσεις και χρηματοδοτήσεις.

Από το 2014, που εκλέχθηκα Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να προσφέρω στον οικισμό που με εξέλεξε το καλύτερο δυνατό. Απαίτησα, διεκδίκησα, συγκρούστηκα παλεύοντας για όλα τα παραπάνω.

Γνωρίζοντας την γενική θέση του συνδυασμού μας ότι οι οικισμοί «Αξίζουν» μια πιο ισότιμη αντιμετώπιση, ως αναπόσπαστο τμήμα του Δήμου μας, δηλώνω την πρόθεση να παλέψω προς αυτή την κατεύθυνση.

Δηλώνω έτοιμος να προσφέρω οπουδήποτε ο επικεφαλής του συνδυασμού μας, Θοδωρής Νίνος, κρίνει απαραίτητο για το Ρέθυμνο που όλοι αξίζουμε!»

Τα σχόλια είναι κλειστά.