Όλα τα Νέα

O Sting στο Ηρώδειο

223

Aπό την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου έχει ξεκινήσει η προπώληση για τις δύο συναυλίες του Sting στο Ηρώδειο. Ο Βρετανός μουσικός που έγινε γνωστός μέσα από το συγκρότημα των The Police στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και ακολούθησε στην πορεία μία επιτυχημένη σόλο καριέρα μέχρι και σήμερα, επιστρέφει στην Αθήνα για δύο συναυλίες, στις 22 και 23 Ιουνίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

 

Ο Στινγκ , τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και ενεργός ακτιβιστής ξεκίνησε την καριέρα του το 1977 όταν μετακόμισε στο Λονδίνο και δημιουργήσει τους The Police με τους Στιουαρτ Κοπλαντ και Άντι Σάμμερς.

Η μπάντα κυκλοφόρησε πέντε στούντιο άλμπουμς, κέρδισε έξι βραβεία Grammy και δύο βραβεία Brits και συμπεριλήφθηκε στο The Rock and Roll Hall of Fame το 2003.

Το τελευταίο άλμπουμ του Sting, 57th & 9th που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2016, ακολούθησε η αναγνωρισμένη από τους κριτικούς περιοδεία 57th & 9th World Tour, με 115 συναυλίες στη Βόρεια Αμερική, Ασία, Λατινική Αμερική και Ευρώπη, η οποία έληξε πρόσφατα.

Κατά τη διάρκεια της ένδοξης καριέρας του, ο Sting έχει πουλήσει κοντά στα 100 εκατομμύρια album από τη συνολική δουλειά του με τους The Police, αλλά και ως σόλο καλλιτέχνης.

Πηγή : CNN GREECE