Ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου επιπλήττει τη Λιάνα Σταρίδα

Με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από την κατασκευή του νέου διεθνούς αεροδρομίου στο Καστέλι, ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, που πολλοί θεωρούν ως επίπληξη στο πρόσωπο της υποψήφιας για το Δήμο Ηρακλείου, υποστηριζόμενη από το ΣΥΡΙΖΑ, Λιάνα Σταρίδα:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ σέβεται απόλυτα την αυτονομία των αυτοδιοικητικών σχημάτων που στηρίζει και την διαφορετικότητα των απόψεων.

Το αεροδρόμιο στο Καστέλι, αποτελεί ένας στρατηγικής σημασίας έργο πνοής για όλη την Κρήτη, που θα δημιουργήσει άμεσα νέες θέσεις εργασίας, 1500 θέσεις με την έναρξη των εργασιών και 7500 με την έναρξη λειτουργίας του. Η υπογραφή της σύμβασης από τον αρμόδιο Υπουργό Χρήστο Σπίρτζη προ ημερών, η οποία στηρίζεται από το σύνολο της κοινωνίας, τερμάτισε την κοροϊδία ετών σε βάρος των Κρητικών.

Το αεροδρόμιο στη Ν. Αλικαρνασσό πρέπει να αξιοποιηθεί από την τοπική κοινωνία, το δήμο Ηρακλείου και να υπάρξουν τα ανάλογα αντισταθμιστικά οφέλη.

Ακολουθούν τα επόμενα μεγάλα έργα που θα αλλάξουν πλήρως το τοπίο. Η Κρήτη πλέον εισέρχεται σε μια νέα εποχή. Έργα και επενδύσεις 7 δις ευρώ προγραμματίζονται τα προσεχή χρόνια για το νησί μας.

Αυτή είναι η αλήθεια που ενοχλεί εκείνους που επί χρόνια κυβέρνησαν και μοίραζαν ψέματα και υποσχέσεις κενές περιεχομένου. Στα λόγια απαντάμε με πράξεις.

Οι φωτεινότερες μέρες είναι μπροστά μας”.

Τα σχόλια είναι κλειστά.