Με ευχές ο Τζώρτζογλου «γλέντησε» τον Μπέο!

-Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου εύχεται «Καλά Χριστούγεννα» στις πέντε γλώσσες που μιλάει ο… διερμηνέας του Βόλου

 

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου φημίζεται για την ευρηματικότητά του και τις ατάκες του. Ετσι δεν θα μπορούσε να λείψει από την επικαιρότητα και λόγω των Χριστουγέννων αλλά και, το πιο σημαντικό, εξαιτίας του Αχιλλέα Μπέου.

Ετσι, σε ευχετήρια κάρτα, ενόψει των Χριστουγέννων και των γιορτών, βρήκε την ευκαιρία να «γλεντήσει», ή αν προτιμάτε να σατιρίσει τις «παραστάσεις» του διερμηνέα του Βόλου στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Για να «φωτογραφίσει» τον Αχιλλέα Μπέο εύχεται Καλά Χριστούγεννα σε πέντε γλώσσες ενώ ταυτόχρονα ο Νίκος Τζώρτζογλου έχει την ελπίδα ότι η πρόταση που έκανε στην UEFA και FIFA κατά την επίσκεψη του στις αρχές Οκτωβρίου στην Ελβετία, θα γίνει πράξη, είτε στη Γενεύη, είτε και στο Ηράκλειο όπως έχει ζητήσει! Η πρότασή του είναι να γίνει κοινή συνάντηση των τεσσάρων ιδιοκτητών των μεγάλων ΠΑΕ (δηλαδή των Μαρινάκη, Αλαφούζου, Μελισσανίδη και Σαββίδη).

Αφού λοιπόν ο Τζώρτζογλου εύχεται “Καλά Χριστούγεννα” σε 5 γλώσσες που μιλάει ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, γράφει:

«Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο!

Σε αυτό το ποδοσφαιρικό περιβάλλον που υπάρχει, καλύτερα να ευχόμαστε χρόνια πολλά σε πολλές γλώσσες, παρά ορισμένοι να χρησιμοποιούν τη «γλωσσομάθειά» τους, για να πρωταγωνιστούν με αρνητικό τρόπο στις φίλαθλες συνειδήσεις.

Ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον, αυτές τις Άγιες Ημέρες, να αποβάλλουμε από τις σκέψεις όλα όσα μας ενοχλούν και μας οργίζουν.

Να έχουμε όλοι την υγειά μας, που αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό και να απολαύσουμε αυτά τα Χριστούγεννα μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Κι ας έχουμε τη σκέψη ότι κάτι μπορεί να αλλάξει σ΄ αυτό το έρμο ποδοσφαιρικό περιβάλλον στην Ελλάδα, που 20 χρόνια τώρα, μας αγανακτεί, μας πονάει, μας απογοητεύει…

Κι ας έχουμε την ελπίδα ότι πάντα το φιλόξενο Ηράκλειο, το πιο δυνατό μήνυμα προς αυτή την κατεύθυνση, σε μια αποσπερίδα-συνάντηση των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ με τη FIFA και την UEFA, με σκοπό να φτιάξουμε το ποδόσφαιρό μας ή να το οδηγήσουμε σε προσωρινό GREXIT”».

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.