Όλα τα Νέα

Ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Χανίων Αντώνης Μπαλωμενάκης στη Διεύθυνση Δασών Χανίων .

Σημαντικό βήμα εκσυγχρονισμού οι δασικοί χάρτες

275
Ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Χανίων Αντώνης Μπαλωμενάκης πραγματοποίησε την Παρασκευή 12/1/2017 επίσκεψη στα γραφεία της Διεύθυνσης Δασών Χανίων.

Κατά την επίσκεψή του ενημερώθηκε εκτενώς από την Δ/ντρια Δασών Χανίων κ. Πολύμνια Σκλαβάκη και τον Πρ/νο του Τμήματος Διαχείρισης και Προστασίας Δασών κ. Ιωάννη Φωτάκη για ζητήματα που αφορούν την ανάρτηση των δασικών χαρτών των προ – Καποδιστριακών ΟΤΑ Κουνουπιδιανών, Μουρνιών, Νέας Κυδωνίας, Νεροκούρου, Σούδας, Χανίων και Γαύδου, τη λειτουργία των Σημείων Υποστήριξης Ανάρτησης Δασικού Χάρτη (ΣΥΑΔ) Χανίων και Γαύδου στα οποία υποβάλλονται οι σχετικές αντιρρήσεις των ενδιαφερομένων κατά των δασικών χαρτών, καθώς και για άλλα υπηρεσιακά ζητήματα όπως π.χ. η λειτουργία και διαχείριση του Εθνικού Δρυμού της Σαμαριάς.

Επισκέφθηκε τέλος, τα γραφεία των ΣΥΑΔΧ και ΣΥΑΔΓ και συνομίλησε με την Πρ/νη Κτηματολογίου και Χαρτογραφήσεων και υπεύθυνη του ΣΥΑΔ Χανίων κ. Αγλαϊα Σκουμπάκη και το υπόλοιπο προσωπικό.

Ο κ. Μπαλωμενάκης εξέφρασε κατά τις συζητήσεις την πεποίθηση ότι με τις συνδυασμένες νομοθετικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για την ολοκλήρωση του κτηματολογίου, των δασικών χαρτών και την οριστική οριοθέτηση του αιγιαλού, που θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το 2020, αρχίζει μια νέα εποχή τόσο στο χωροταξικό σχεδιασμό της χώρας όσο και στις σχέσεις κράτους –πολίτη και την βεβαιότητα ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.