Ο βουλευτής με τη… γκαζόζα ξαναχτύπησε!

«Ο κ. Καμμένος με πρόσφερε να πιω μια γκαζόζα κερασμένη «από μένα»» τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Αριστείδης Φωκάς μετά την απίστευτη δήλωση στο κοινοβούλιο σχετικά με τον λόγο που έλειψε από την αίθουσα με αποτέλεσμα να χάσει την ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου για το ΑΣΕΠ.

Μιλώντας στον ΘΕΜΑ Fm, ο κ. Φωκάς εξιστόρησε τι ακριβώς συνέβη στο ελληνικό κοινοβούλιο. «Έλειπα, ήμουν έξω. Αν είχα ειδοποιηθεί μέσω κινητού γιατί υπάρχουν κοπέλες που ειδοποιούν ενώ σε ανάλογες περιπτώσεις περιμένουμε και 10 λεπτά να έρθει εκπρόσωπος κόμματος».

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, πρόσθεσε ο κ. Φωκάς, «επειδή δεν υπάρχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία συμβαίνουν διάφορα. Ο προεδρεύων της Βουλής, Γιώργος Βαρεμένος είπε ότι ο Φωκάς ψηφίζει «ναι».

Έλειψα δύο λεπτά, πήγα στο μπάνιο γιατί το νομοσχέδιο ήταν από το πρωί. Η ουσία είναι ότι κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας αποφάσισε χωρίς αυτό να αναφέρεται πουθενά από τον Κανονισμό της Βουλής να πάμε σε ονομαστική ψηφοφορία γιατί το νομοσχέδιο πήγαινε στο καλάθι των αχρήστων».

Η τελευταία… μεταγραφή των ΑΝΕΛ, αποκάλυψε μάλιστα πως «ο κ. Καμμένος με πρόσφερε να πιω μια γκαζόζα κερασμένη «από μένα» όντως» ενώ ερωτηθείς αν αυτό αποτέλεσε μια πρώτη πράξη της στάσης των ΑΝΕΛ από εδώ και πέρα στη Βουλή, ο βουλευτής απάντησε «αυτά που βλέπουμε να γίνονται στο κοινοβούλιο θέλουν μόνο γκαζόζες».

Τα σχόλια είναι κλειστά.