Οι διαιτητές ανακοίνωσαν αποχή λόγω Μπέου

Με αποχή απαντούν οι διαιτητές της Σούπερ Λίγκας 1 στις μηνύσεις του Αχιλλέα Μπέου κατά του Ευάγγελου Μανούχου και του Τάσου Σιδηρόπουλου. Παράλληλα, βράζουν με την ΕΠΟ και την ΚΕΔ επειδή δεν τους προστατεύουν.
Με επιστολή τους στην ΚΕΔ και την ΕΠΟ οι ρέφερι της πρώτης κατηγορίας ενημερώνουν για την απόφασή τους να προχωρήσουν σε αποχή τη 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1. Και στέλνουν το μήνυμα: «Η υπομονή έχει τελειώσει. Ο σεβασμός και η κατανόηση προς όλους έχει γυρίσει μπούμερανγκ σε εμάς, μιας και πολλοί είναι αυτοί που τα εκμεταλλεύονται με προσωπικό ή οπαδικό όφελος».
Αναλυτικά η επιστολή των διαιτητών:
«Κύριοι,
Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η μη προστασία των διαιτητών και ολόκληρου του Ελληνικού Ποδοσφαίρου από δηλώσεις, ανακοινώσεις και λεκτική βία που γίνονται καθημερινά από παράγοντες, δημοσιογράφους και πολλούς άλλους που απασχολούνται στον χώρο του ποδοσφαίρου.
Οι μηνύσεις κατά διαιτητών και άλλων παραγόντων της διαιτησίας με σκοπό τον εκφοβισμό, τη δημιουργία εντυπώσεων και συκοφάντησης προσώπων.
Η ατιμωρησία ή η τιμωρία “χάδι” σε πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, προπονητών, παραγόντων κ.α.
Η υπομονή έχει τελειώσει. Ο σεβασμός και η κατανόηση προς όλους έχει γυρίσει μπούμερανγκ σε εμάς, μιας και πολλοί είναι αυτοί που τα εκμεταλλεύονται με προσωπικό ή οπαδικό όφελος.
Απόφασή μας είναι να μην είμαστε διαθέσιμοι να οριστούμε και να αγωνιστούμε τη 18η Αγωνιστική της Superleague ως ένδειξη αντίδρασης σε όλα αυτά που γίνονται μας προβληματίζουν και θίγουν ως ανθρώπους που υπηρετούν τον χώρο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
Με εκτίμηση,
Άτυπο Όργανο Διαιτητών – Βοηθών Διαιτητών SL».

Τα σχόλια είναι κλειστά.