Οι παρουσιαστές του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2019!

Οι παρουσιαστές του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2019 και η διευρυμένη σύσκεψη λίγο πριν το απόγειο!

Οι παρουσιαστές του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2019, έχουν ξεκινήσει τις πρόβες τους για να συνοδεύσουν στον “Χορό στον Χώρο και τον Χρόνο” τα 40 πληρώματα της φετινής διοργάνωσης, στο απόγειό της, στην Μεγάλη Παρέλαση!

Η γνωστή παρουσιάστρια της ΚΡΗΤΗ TV και της εκπομπής “Καλό Μεσημέρι” Ιωάννα Μαλέσκου καθώς και ο γνωστός ηθοποιός, μοντέλο και παρουσιαστής Νίκος Αναδιώτης, θα είναι και επίσημα οι παρουσιαστές του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2019!

Το ταιριαστό δίδυμο της παρουσίασης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2019, θα απογειώσει το κέφι τόσο των 15.000 Καρναβαλιστών, όσο και των… τηλεθεατών, αφού η Μεγάλη Παρέλαση θα μεταδοθεί ζωντανά την ερχόμενη Κυριακή 10 Μαρτίου στις 14:00, από την ΚΡΗΤΗ TV!

Ο Δήμος Ρεθύμνης, η Κ.Ε.ΔΗ.Ρ. και η Οργανωτική Επιτροπή του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη με όλες τις συναρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες και τους εμπλεκόμενους φορείς, την Πέμπτη 7 Μαρτίου στο Δημαρχείο Ρεθύμνου στις 12 το μεσημέρι. Στις 13.15 θα παραχωρηθούν δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2019:
Πέπη Μπιρλιράκη, Πόπη Δυνιακού-Κρυοβρυσανάκη, Έλενα Πατσαχάκη, Κώστας Μοσχάκης,Μάνος Παλαφούτης, Κατερίνα Μανετάκη, Ραφαήλ Μανουσάκης και Νίκος Μαρκαντώνης.

Μείνετε συντονισμένοι!
#rethcarnival #rethcarnival2019 rethymnocarnival.gr rethymno.guide

Τα σχόλια είναι κλειστά.