Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού διέγραψαν τον Τάσο Μητρόπουλο

Ο λόγος της διαγραφής του Τάσου Μητρόπουλου είναι η εμφάνισή του στην κυριακάτικη αθλητική τηλεοπτική εκπομπή του OPEN, τηλεοπτικού σταθμού ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη. Μάλιστα, στην ανακοίνωσή τους τον κατηγορούν για αχαριστία, καθώς αναφέρουν: «Δεν μπορούμε να συγχωρέσουμε τις ανθρώπινες επιλογές του αφού η αχαριστία του και η απόφασή του να υπηρετεί τους εχθρούς του Ολυμπιακού διαμορφώνουν τη σχέση του με την Ιστορία»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού, σχετικά με τον Τάσο Μητρόπουλο:

«Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ενημερώνει τα εκατομμύρια των φιλάθλων μας ότι από σήμερα δεν αναγνωρίζεται ως μέλος του ο κ. Τάσος Μητρόπουλος.

Δυστυχώς για όλους μας, αναγκαζόμαστε να αποβάλλουμε από τις τιμημένες τάξεις των βετεράνων του Θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου τον κ. Μητρόπουλο ο οποίος με τη συμπεριφορά του και τις επιλογές του αποφάσισε να θέσει εαυτόν εκτός της ερυθρόλευκης οικογένειας.

Συγχωρέσαμε στο παρελθόν τις ποδοσφαιρικές του επιλογές.

Όμως δεν μπορούμε να συγχωρέσουμε τις ανθρώπινες επιλογές του αφού η αχαριστία του και η απόφασή του να υπηρετεί τους εχθρούς του Ολυμπιακού διαμορφώνουν τη σχέση του με την Ιστορία.

Κανένας πιο βέβαιος εχθρός από τον αχάριστο που ευεργετήθηκε»…

Τα σχόλια είναι κλειστά.