Όλα τα Νέα

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο Ρέθυμνο

340

Η Τομεακή Επιτροπή Ρεθύμνου του ΚΚΕ έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των καταξιωμένων αγωνιστών, όπως αναφέρει, που, στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιό του στο Ρέθυμνο.

Οι υποψήφιοι βουλευτές είναι:
Δακανάλη Ιωάννα, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Ρέθυμνο ως παιδίατρος

Δραμιτινού – Ουρανού Ελένη, συνταξιούχος ΟΤΑ. Υπηρέτησε στο Δήμο Ρεθύμνου και διετέλεσε γραμματέας του συλλόγου εργαζομένων του Δήμο Ρεθύμνου για πολλά χρόνια. Ακόμα, δραστηριοποιήθηκε και συνεχίσει μέχρι και σήμερα στο κίνημα γυναικών μέσα από το Σύλλογο Γυναικών Ρεθύμνου στον οποίο έχει διατελέσει επανειλλημένα πρόεδρος.

Μανουσογιάννης Μανούσος, δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Ρεθύμνης. Μέλος του ΔΣ του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου. Έχει διατελλέσει για πολλά χρόνια μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου.

Ρούλιος Αντώνης, δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Ανωγείων. Πολιτικός μηχαχικός ΤΕ . Έχει δραστηριοποιηθεί στο κίνημα των μηχανικών ώς μέλος στο ΔΣ της ΠΕΣΕΔΕ από το 2005 έως το 2015. Επίσης για δεκαετείες δραστηριοποιήθηκε στον τομέα του αθλητισμού ως μελος ΔΣ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου.