Όλα τα Νέα

Οικογένεια κρατούσε με τη βία 25χρονη και την εξέδιδε καθημερινά

398

Η υπόθεση της 25χρονης μητέρας, την οποία φέρεται να παρακρατούσαν με τη βία σε σπίτι στο Ηράκλειο της Κρήτης και την υποχρέωναν να εκδίδεται μέρα – νύχτα, εκδικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου.

Ως εμπλεκόμενοι -και μάλιστα προφυλακισμένοι- φέρονται ένας 35χρονος Βούλγαρος συμπατριώτης της, η μητέρα και η αδερφή του. Επίσης, εμπλέκεται ένα ακόμα συγγενικό τους πρόσωπο.

Για την απελευθέρωση της 25χρονης μητέρας κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου μετά από σήμα της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η 25χρονη και ο 35χρονος είχαν γνωριστεί μέσω Facebook. Η κοπέλα, η οποία ζούσε σε δύσκολες συνθήκες (είχε φθάσει στο σημείο ακόμα και να επαιτεί) πίστεψε όσα της έλεγε ο νεαρός, ο οποίος της έταξε ακόμα και γάμο,
Στην κατάθεσή της υποστήριζε ότι την υποχρέωναν να συνευρίσκεται ερωτικά με πολλούς άνδρες και όταν αντιδρούσε, την χτυπούσαν οικογενειακώς.

Ο 35χρονος ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν την εξανάγκασε να εκδίδεται και ότι το έκανε με τη δική της θέληση, ενώ η μητέρα και η αδερφή του αρνούνται κάθε εμπλοκή.Πληροφορίες cretalive.gr