Οικογενειακή τραγωδία: Νεκρός 27χρονος και ο τετράχρονος γιος του στο σπίτι τους στο Χαλάνδρι

Σε σπίτι στο Χαλάνδρι βρέθηκαν νεκροί ένας 27χρονος άνδρας και ο τετράχρονος γιος του με τις αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο ο πατέρας να σκότωσε το γιο του και στη συνέχεια να έβαλε τέλος στη ζωή του

Μία νέα τραγωδία δείχνει να βρίσκεται σε εξέλιξη στο Χαλάνδρι, όπου βρέθηκαν νεκροί πατέρας και γιος.

Όπως αναφέρουν πηγές από την Ελληνική Αστυνομία σε σπίτι στο Χαλάνδρι βρέθηκαν νεκροί ένας 27χρονος άνδρας και ο τετράχρονος γιος του με τις αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο ο πατέρας να σκότωσε το γιο του και στη συνέχεια να έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για τη διαλεύκανση των αιτίων που οδήγησαν τον 27χρονο να σκοτώσει το 4χρονο αγοράκι και να αυτοκτονήσει, ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ οδηγούν στην εκδοχή οικογενειακών προβλημάτων. Ωστόσο οι ακριβείς λόγοι της τραγωδίας θα φωτιστούν μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης που διενεργείται από την Ασφάλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος ήταν σε διάσταση με την 21 ετών Ρομά σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του, με την οποία συζούσαν για μεγάλο διάστημα και παντρεύτηκαν πριν από περίπου ένα χρόνο. Στη συνέχεια σύμφωνα με το ΑΠΕ για άγνωστους λόγους το ζευγάρι χώρισε και το παιδί έμενε με το πατέρα του.

Οι γείτονες άκουσαν τον πυροβολισμό και τρομοκρατημένοι ήταν αυτοί που ειδοποίησαν την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο διαμέρισμα αντίκρισαν τον άνδρα νεκρό με τραύμα από όπλο στο κεφάλι και δίπλα επίσης νεκρό το τετράχρονο παιδί. Να σημειωθεί ότι ο δράστης και αυτόχειρας κατείχε την καραμπίνα χωρίς σχετική άδεια και η αστυνομία ερευνά – μεταξύ άλλων – το πώς το όπλο έφτασε στα χέρια του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του παιδιού η οποία ήταν σε διάσταση με τον 27χρονο, τον αναζητούσε από το πρωί στο τηλέφωνο. Εκείνος δεν απαντούσε έτσι λίγο αργότερα όταν εκείνη έφτασε στο σπίτι έμαθε τα γεγονότα και όπως αναφέρουν πληροφορίες είναι σε κατάσταση σοκ. Η αστυνομία περιμένει ότι η κατάθεσή της θα δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Τα σχόλια είναι κλειστά.