Ολα όσα έγιναν στην απολογία του Προέδρου της ΠΑΕ Α.Ο.Χανιά/Κισσαμικός Αντώνη Ροκάκη στο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ

Παρέδωσε στικάκι με αδικίες στο δικαστήριο

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (10/1) η απολογία στο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό για την ανακοίνωση σε βάρος της διαιτησίας του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αντώνης Ροκάκης, παρέστη αυτοπροσώπως απέναντι στην τριμελή σύνθεση του δικαστηρίου, παίρνοντας μάλιστα το λόγο και αναφέροντας τις απόψεις του για την περιβόητη ανακοίνωση και ειδικότερα το ύφος και το περιεχόμενο της.

«Δεν είχαμε λόγο, ούτε σκοπό να θίξουμε τον διαιτητή ή να τον στοχοποιήσουμε. Φέτος έχουμε πολλά και σοβαρά παράπονα, συνεχόμενα, από διαιτησίες σε βάρος μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αντ. Ροκάκης στους δικαστές, στους οποίους η είδηση είναι ότι παρέδωσε ένα στικάκι γεμάτο με δημοσιεύματα από παιχνίδια που έχει δώσει φέτος ο ΑΟΧ/Κισσαμικός και έχει κριθεί ότι έχει αδικηθεί επανειλημμένως. Ειδικότερα όμως για την επίμαχη φάση του γκολ που ακυρώθηκε, ανάμεσα σε αυτά που παρέδωσε ο κ. Ροκάκης είναι και οι αναφορές από τις απευθείας μεταδόσεις που έκαναν κατά τη διάρκεια του αγώνα ιστοσελίδες που είναι κοντά στον Παναθηναϊκό, αναφέροντας ακόμα και αυτές ότι κακώς ακυρώθηκε το γκολ του ΑΟΧ/Κισσαμικού!

«Η στόχευση μας ήταν να εκφράσουμε την διαμαρτυρία μας, να δώσουμε να καταλάβει ο κόσμος της διαιτησίας, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ότι δεν πάει άλλο και ότι δε γίνεται σε κάθε παιχνίδι σχεδόν να αδικούμαστε από αποφάσεις των διαιτητών.

Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο», απεφάνθη ακόμα ο Αντώνης Ροκάκης.

Επίσης, παρών στην απολογία που διήρκεσε μισή ώρα, απόδειξη του ενδιαφέροντος που είχε, βρέθηκε ο νομικός εκπρόσωπος της ομάδας και Β’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Αρης Λυχναράς, οι αναφορές του οποίου ήταν στο ίδιο σχεδόν επίπεδο.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Λυχναράς τόνισε ότι δεν υπήρχε λόγος ο ΑΟΧ/Κισσαμικός να εκφράσει τέτοια διαμαρτυρία από τη στιγμή που ό,τι αποτέλεσμα και αν ερχόταν σε αυτό το παιχνίδι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ήταν εξασφαλισμένη.

«Δεν ήταν ματς για το πρωτάθλημα να υπήρχε πίεση, ήταν παιχνίδι, ένα ακόμα παιχνίδι όπου είχαμε εξασφαλισμένη την πρόκριση από πριν και στο οποίο νιώσαμε ότι αδικούμαστε και πως τα παράπονα μας είναι δικαιολογημένα.

Ακόμα και οι ίδιες οι ιστοσελίδες του Παναθηναϊκού επεσήμαιναν ότι το γκολ ήταν κανονικό, αυτή ήταν η διαμαρτυρία μας, το νόημα της ανακοίνωσης και γι’ αυτό καλέσαμε την ΚΕΔ/ΕΠΟ να πάρει τα ηνία της κατάστασης», σημείωσε ο κ. Λυχναράς.

Από και πέρα, μένει να γίνει γνωστή η απόφαση, η οποία λογικά αναμένεται προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός κινδυνεύει να τιμωρηθεί με πρόστιμο εξοντωτικό αν μη τι άλλο που μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 50.000 ευρώ!

Συγκεκριμένα, αυτό κυμαίνεται από τις 20 έως τις 50.000 ευρώ…

Να σημειωθεί επίσης ότι αυτό το θέμα συζητήθηκε, καθώς τονίστηκε στους δικαστές ότι δεν είναι δυνατόν μία ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ που τα έσοδα της είναι πενιχρά να απειλείται με πρόστιμα τόσο βαριάς μορφής.

Μάλιστα, έγινε αναφορά ότι ένα πρόστιμο, π.χ. 20.000 ευρώ ισοδυναμεί σχεδόν με τρία συμβόλαια ποδοσφαιριστών.

www.athitiko.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.