Όλα τα Νέα

Όλη η άγρια ομορφιά της διαδρομής μέχρι την παραλία του Αγίου Παύλου σε βίντεο Ολλανδού τουρίστα!

Την μοναδική άγρια ομορφιά του συγκεκριμένου τοπίου στην νότια Κρήτη

323

Την μοναδική άγρια ομορφιά του συγκεκριμένου τοπίου στην νότια Κρήτη, μπορούν να επιβεβαιώσουν χωρίς δεύτερη σκέψη όλοι όσοι έχουν βρεθεί στην παραλία του Αγίου Παύλουστον Νομό Ρεθύμνης. Ένα τμήμα του νησιού που εντυπωσιάζει με τις μοναδικές εικόνες που το χαρακτηρίζουν και τα κρυστάλλινα νερά που αρκετοί τουρίστες απολαμβάνουν κάθε καλοκαίρι.

Ο επιβλητικός ορεινός όγκος των Λευκών Ορέων σε απόσταση αναπνοής, οι τεράστιοι αμμόλοφοι πάνω στο κύμα και το καταπράσινο, αρωματικό πευκόδασος είναι όλα όσα έχουν κάνει τον Άγιο Παύλο αγαπημένο προορισμό των «εναλλακτικών» τουριστών που επισκέπτονται την Κρήτη.

Εκεί βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες και ο Ολλανδός φίλος του νησιού, Danny Τouw, ο οποίος μαζί με την παρέα του πραγματοποίησε την γραφική πεζοπορική διαδρομή από τον Άγιο Ιωάννη μέχρι την παραλία του Άγιου Παύλου. Όσο απόλαυσαν εκείνοι το φυσικό τοπίο και τις βουτιές στα απίθανα νερά της νότιας Κρήτης, άλλο τόσο απολαύσαμε και εμείς το εξαιρετικό βίντεο που δημοσίευσε και περιλαμβάνει πλάνα από drone που κόβουν την ανάσα και αναδεικνύουν την αυθεντική, κρητική ομορφιά!

Πηγή: daynight.gr