Ολυμπιακός για τον τελικό: «Ο εξευτελισμός του Ελληνικού Ποδοσφαίρου συνεχίζεται»

Επίθεση στην ΕΠΟ εξαπέλυσε ο Ολυμπιακός μια μέρα πριν από τον τελικό Κυπέλλου, τονίζοντας ότι παραβιάζει το Πρωτόκολλο Υγείας και ότι «συνεχίζεται ο εξευτελισμός του Ελληνικού Ποδοσφαίρου». Πιο συγκεκριμένα καταγγέλλει ότι «ανοίγει τις πόρτες του Πανθεσσαλικού δίνοντας ανεξέλεγκτα προσκλήσεις σε μέλη της ΕΠΣ Θεσσαλίας με ότι αυτό συνεπάγεται». Παράλληλα καλεί να παρέμβουν τα Υπουργεία Αθλητισμού και Προστασίας του Πολίτη και υπογραμμίζει ότι «κανένας Μπέος δεν πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στέλνει το μήνυμα: «Κανένας αγώνας δεν μπορεί να γίνει αν δεν τηρηθεί η νομιμότητα. Κανένας αγώνας δεν μπορεί να γίνει αν δεν τηρηθεί η νομιμότητα».

Αναλυτικά:

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο εξευτελισμός του Ελληνικού Ποδοσφαίρου συνεχίζεται και ο τελικός-Παρωδία της ΕΠΟ συνεχίζει να κακοφορμίζει με τις ενέργειες της Ομοσπονδίας.

 

Παραβιάζοντας το Πρωτόκολλο Υγείας, τα συμφωνηθέντα με την ΕΛΑΣ σε όλες τις συσκέψεις Ασφαλείας και κάθε νομιμότητα η ΕΠΟ ανοίγει τις πόρτες του Πανθεσσαλικού δίνοντας ανεξέλεγκτα προσκλήσεις σε μέλη της ΕΠΣ Θεσσαλίας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Καλούμε τα Υπουργεία Αθλητισμού και Προστασίας του Πολίτη να πάρουν θέση και να τηρηθούν τα νόμιμα και συμφωνηθέντα.

Προβλέπεται να είναι στο γήπεδο δέκα άνθρωποι από κάθε ομάδα και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, όλοι ήδη γνωστοί ονομαστικά, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!

Κανένας Μπέος και κανένας πρόθυμος να δυναμιτίσει περαιτέρω το κλίμα και να προκαλέσει ένταση στον αγώνα δεν πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο καθώς απαγορεύεται.

Κανένας αγώνας δεν μπορεί να γίνει αν δεν τηρηθεί η νομιμότητα

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.