Όλα τα Νέα

Οργανωμένο camping στην Kρήτη: οικονομικές διακοπές κάτω απ’ τα αστέρια

μοναδική αίσθηση ελευθερίας και χαλάρωσης

228

Για κάποιους αποτελεί στάση ζωής, ενώ για άλλους μια οικονομική εναλλακτική για χαλαρωτικές καλοκαιρινές διακοπές. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, τα ελληνικά camping υπόσχονται να σας κάνουν να ξεχάσετε τις έννοιες και τα προβλήματά σας και να «ρουφήξετε» κάθε σταγόνα του απολαυστικού ελληνικού καλοκαιριού χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.

Λίγο η οικονομική κρίση και η έλλειψη χρημάτων, λίγο η τάση για… επιστροφή στη φύση, λίγο η ανάγκη μας να κοινωνικοποιηθούμε και να μοιραστούμε με άλλους ανθρώπους τις χαρές και τις έννοιες μας και… να που οι διακοπές σε camping έχουν επιστρέψει στο προσκήνιο των καλοκαιρινών μας επιλογών!

Ακόμη κι εκείνοι που δίσταζαν μέχρι πριν κάποια χρόνια να επιλέξουν την ανεμελιά και τη γοητεία του… να κοιμάσαι κάτω από τα αστέρια και να ξυπνάς με τον ήχο της θάλασσας ή των πουλιών, ιδιαίτερα μπροστά στο δέλεαρ ενός ξενοδοχείου που προσφέρει όλες τις ανέσεις, τώρα το ξανασκέφτονται.

Φυσικά, πέρα από τις οικονομικές δυσκολίες, ένας άλλος λόγος που συνέβαλε σε αυτή την αλλαγή, είναι και οι όλο και αυξανόμενες υπηρεσίες και παροχές των ελληνικών camping, πολλά από τα οποία προσφέρουν επίσης πλειάδα ευχάριστων δραστηριοτήτων.

Υπάρχουν 314 οργανωμένοι χώροι κατασκήνωσης σε όλη την Ελλάδα, που λειτουργούν με το ειδικό σήμα του ΕΟΤ και οι οποίοι διαθέτουν θέσεις για σκηνές ή τροχόσπιτα, καθώς και οικίσκους και οι εγκαταστάσεις τους παρέχουν ευρύ φάσμα εξυπηρετήσεων. Πολλοί από αυτούς μάλιστα, έχουν προσφορές για διαμονή πάνω από κάποιον αριθμό ημερών ή σε συγκεκριμένες περιόδους.

Ξαναβρείτε λοιπόν και φέτος την ηρεμία σας σε ένα από τα υπέροχα ελληνικά camping και ανακαλύψτε τη μοναδική αίσθηση ελευθερίας και χαλάρωσης που προσφέρουν οι διακοπές λίγα μέτρα από τη θάλασσα!

Παλαιοχώρα Χανίων- Camping Γραμμένο

Σε απόσταση μόνο 4 χιλιομέτρων από το κέντρο της Παλαιόχωρας, και πάνω στα καταγάλανα νερά της μαγευτικής παραλίας του Γραμμένου έχοντας φόντο το κεδρόδασος με τους κέδρους 150 ετών, βρίσκεται το Grammeno Camping. Χαλαρώστε, αντικρίζοντας τον ήλιο να βασιλεύει στο βάθος του Λιβυκού Πελάγους και εκμεταλλευτείτε τις υπηρεσίες του camping για να περάσετε ξένοιαστες και άνετες διακοπές.

Ιστοσελίδα και πληροφορίες: http://www.grammenocamping.gr .

Γενικές πληροφορίες για τα camping στην Ελλάδα, μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες: http://www.e-camping.gr και http://www.greececamping.gr .

Να θυμίσουμε ότι στην Ελλάδα το ελεύθερο κάμπινγκ απαγορεύεται και συγκεκριμένα «η εγκατάσταση σκηνών ή η στάθμευση τροχόσπιτων σε αρχαιολογικούς χώρους, αιγιαλούς, παρυφές δημόσιων δασών, δάση και εν γένει κοινόχρηστους χώρους».

Πόπη Αθανασοπούλου

pathan@clickatlife.gr

www.clickatlife.gr