Οργή κατά Πολάκη στο Δρομοκαϊτειο: «Πάρε την ντουντούκα και έλα να μας μιλήσεις, κότα»

Έντονες αποδοκιμασίες περίμεναν τον Παύλο Πολάκη την ώρα που έφθανε στο υπουργείο Υγείας από καθαρίστριες του Δρομοκαϊτειου και τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, που βρίσκονταν στην οδό Αριστοτέλους.

Φθάνοντας ο Π. Πολάκης -ο οποίος υπενθυμίζουμε τις προάλλες στη Βουλή δεν ζήτησε συγνώμη από τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο- πάρκαρε την μηχανή του πάνω στο πεζοδρόμιο, μπροστά στο υπουργείο Υγείας!

Τότε δέχθηκε την παρατήρηση του κ. Γιαννάκου ο οποίος του ζήτησε να κατεβάσει κάτω τη μοτοσυκλέτα, λέγοντάς του ότι εμποδίζει να περνούν άνθρωποι με αναπηρία.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ζήτησε από τον Παύλο Πολάκη να πάρει την ντουντούκα και να απευθυνθεί στις καθαρίστριες και να τους πει τι πρόκειται να γίνει με το θέμα των συμβάσεων τους. Ωστόσο, ο Π. Πολάκης προχώρησε αμίλητος και μπήκε στο υπουργείο χωρίς να απαντήσει στους συγκεντρωμένους.

Σημειώνεται ότι πριν από περίπου δύο μήνες ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε πάρει την ντουντούκα και μιλώντας μέσω αυτής είχε έντονο διάλογο με τον κ. Γιαννάκο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.