Όλα τα Νέα

Οργισμένη και άμεση απάντηση του Βενιζελείου για … “τους ορούς που κρέμονται από τα κορδόνια”!

Οργισμένη και άμεση απάντηση του Βενιζελείου για ... "τους ορούς που κρέμονται από τα κορδόνια"!

463
Οργισμένη και άμεση η απάντηση του ΠΑΓΝΗ για τα δημοσιεύματα που προσπαθούν να σπιλώσουν το τεράστιο έργο που παράγεται στο Πανεπιστημιακό και στο Βενιζέλειο του Ηρακλείου, μέσα σε πολύ αντίξοες συνθήκες και ανυπέρβλητες δυσκολίες.

Στην απάντηση επισημαίνονται τα εξής:

“Σε ένα χώρο που κάθε φορά διακινούνται κατά μέσο όρο 550 άτομα στην εφημερία, αντιμετωπίζονται όλα τα περιστατικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ακολουθώντας τη διαδικασία ροής των περιστατικών, έως την ολοκλήρωση της εξέτασης των ασθενών. Οι ασθενείς που λαμβάνουν ενδοφλέβια αγωγή, έχουν οδηγία να παραμένουν κοντά στα  εξεταστήρια και στους χώρους βραχείας νοσηλείας.

Όπως φαίνεται και από το δημοσίευμα, ο χώρος που αποτυπώθηκε στις φωτογραφίες, είναι ο χώρος αναμονής των ασθενών που περιμένουν να εξετασθούν και φυσικά δεν διαθέτει επιτοίχιες κρεμάστρες για ορούς.

Αυτό σημαίνει ότι, κάποιος ασθενής με δική του πρωτοβουλία ανάρτησε τον ορό με κορδόνι από το μεγάφωνο ανακοινώσεων. Οι επιτοίχιες κρεμάστρες υπάρχουν στους χώρους, πέριξ των εξεταστικών θαλάμων και στους χώρους της βραχείας νοσηλείας.

Αν για κάποιο λόγο κάποιος ασθενής πρέπει να κινηθεί με τον ορό του εκτός των συγκεκριμένων χώρων, διατίθενται και μπορεί να ζητήσει τροχήλατο στατώ ορού (που υπάρχουν) από τους νοσηλευτές και ας μη σπεύδουν κάποιοι να απαξιώσουν το σύστημα υγείας και ειδικότερα τη λειτουργία των νοσοκομείων μας.

Υπάρχει συνεχής ροή χρηματοδότησης, ενίσχυση της στελέχωσης και ανανέωσης εξοπλισμού με συνολική κάλυψη των αναγκών σε προμήθειες υλικών”.