ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Κύριοι της ΕΠΟ, έχετε ξεφτιλίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν πάει άλλο» – «Ο υφυπουργός και η UEFA μας καλούν σε φιλολογικές συζητήσεις χωρίς ατζέντα και ουσία»

Κεραυνούς έριξε ο Ολυμπιακός… Με αφορμή τον ορισμό του Σκουλά (Θεσσαλίας), ο οποίος έπαιξε 1000-0 υπέρ του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στο VAR του αγώνα ΟΦΗ-Ολυμπιακός (με βοηθό τον Απτόσογλου που ήταν στο VAR του ματς της Τούμπας), εξαπέλυσε φουλ επίθεση στην ΕΠΟ, τονίζοντας: «Κύριοι της ΕΠΟ, έχετε ξεφτιλίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν πάει άλλο». Επίσης, αναφέρεται στην αντικατάσταση των τριών μελών του Δευτεροβάθμιου οργάνου Αδειοδότησης από τον Γραμμένο και στη μη αντικατάσταση του προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Είναι δε χαρακτηριστική η φράση: «Η διοίκηση Γραμμένου και των επίορκων στελεχών της ΕΠΟ».
Παράλληλα, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ αφήνει αιχμές για τη συνάντηση των Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Σαββίδη, Αλαφούζου με τις FIFA, UEFA τονίζοντας ότι «ο υφυπουργός και η UEFA μας καλούν σε φιλολογικές συζητήσεις χωρίς ατζέντα και ουσία».
Με αφορμή αυτή τη συνάντηση ο Ολυμπιακός καταγράφει πως έχει η κατάσταση με την «ΕΠΟ με αλόγιστες σπατάλες εκτός λογικής για τις οποίες θα λογοδοτήσουν στην ελληνική δικαιοσύνη», «με τη χώρα να είναι πρωταθλήτρια στα στημένα παιχνίδια και στις εικόνες ντροπής του υποκόσμου στις ενώσεις, σε εκτεταμένα επεισόδια οπαδών με σοβαρούς τραυματισμούς ακόμα και φόνους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«Η διοίκηση Γραμμένου και των επίορκων στελεχών της ΕΠΟ δεν αρκέστηκαν στη σκανδαλώδη αντικατάσταση εν μία νυκτί τριών μελών του Δευτεροβάθμιου οργάνου Αδειοδότησης προκειμένου να προφυλάξει τις ομάδες τους που έχουν καταγγελθεί (ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ).
Σας καλούμε άμεσα να ανακαλέσετε.
Δεν αρκέστηκαν στη σκανδαλώδη διατήρηση του Προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ παρά το ομολογημένο ασυμβίβαστό του καθώς ο γιος του εργάζεται στο OPEN, βασανιζόμενοι από το ερώτημα αν τελικά το OPEN ανήκει στον ΠΑΟΚ.
Σας καλούμε άμεσα να τον αντικαταστήσετε.
Συνεχίζουν τα σκάνδαλα με τους σημερινούς ορισμούς στον αγώνα της ομάδας μας με τον ΟΦΗ, τοποθετώντας όσους χθες κατέθεσαν τα απαραίτητα διαπιστευτήρια, μην καταλογίζοντας πέναλτι υπέρ του Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Μια ακόμη ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος.
Κύριοι της ΕΠΟ, έχετε ξεφτιλίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν πάει άλλο.
Και ενώ τα τελευταία τρία χρόνια συνεχώς όλα αυτά τα εγκλήματα, εντός και εκτός των γηπέδων, λαμβάνουν χώρα έχοντας πλήρως χρεοκοπήσει την ΕΠΟ με αλόγιστες σπατάλες εκτός λογικής για τις οποίες θα λογοδοτήσουν στην ελληνική δικαιοσύνη, το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική Ομάδα, με τη χώρα να είναι πρωταθλήτρια στα στημένα παιχνίδια και στις εικόνες ντροπής του υποκόσμου στις ενώσεις, σε εκτεταμένα επεισόδια οπαδών με σοβαρούς τραυματισμούς ακόμα και φόνους, ο Υφυπουργός Αθλητισμού και η UEFA, μας καλούν σε φιλολογικές συζητήσεις χωρίς ατζέντα και χωρίς ουσία, χωρίς προτεινόμενες ριζικές αλλαγές στην ΕΠΟ και ΚΕΔ με τους επίορκους να κερδίζουν χρόνο παραμονής στη σάπια καρέκλα τους».

Τα σχόλια είναι κλειστά.