Όλα τα Νέα

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Στόχος του Τριανταφυλλόπουλου η κατασκευή διώξεων…»

200

 Νέα βέλη εξαπέλυσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά του Μάκη Τριανταφύλλου, με αφορμή ανάρτηση του γνωστού δημοσιογράφου εις βάρος της.

Με νέα τοποθέτησή τους το Σάββατο (2/3), οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν λόγο για «νέα εκτόξευση λάσπης», σημειώνοντας πως στόχος του είναι η κατασκευή διώξεων.

Προσθέτουν δε πως τόσο εκείνος όσο και όσοι πρόθυμα ακολούθησαν αυτή τη λάσπη θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Για μια ακόμα φορά ο πολλάκις καταδικασμένος ως εκβιαστής, συκοφάντης, οφειλέτης τραπεζών και ελληνικού δημοσίου, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στοχοποίησε και συκοφαντεί την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, τον ηγέτη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αλλά και τις ναυτιλιακές επιχειρήσεις.

Ουδεμία σχέση έχουν οι άνθρωποι, με όσα τους εμπλέκει ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος και ο ιστότοπος zougla.gr και όσοι πρόθυμα τους ακολούθησαν στην λάσπη.

Όλοι τους θα κληθούν να απολογηθούν στην Ελληνική Δικαιοσύνη, για αυτή τη νέα προσπάθεια σπίλωσης του Συλλόγου και των ανθρώπων του.

Για άλλη μια φορά σκοπός του είναι να κατασκευάσει διώξεις, προς δημιουργία λανθασμένων εντυπώσεων, στην ελληνική κοινωνία.

Οι φίλαθλοί μας, αλλά και όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι, αντιλαμβάνονται πλήρως, ότι πρόκειται για ένα ακόμα συμβόλαιο που εκτελεί ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος έχει ήδη κριθεί ένοχος, για πάρα πολλές υποθέσεις, από την Ελληνική Δικαιοσύνη, χωρίς, σε πάρα πολλές περιπτώσεις, να έχει αποζημιώσει τους παθόντες, εμφανιζόμενος ως άπορος και αγνώστου διαμονής άτομο.

Το ζητούμενο, λοιπόν, δεν είναι το αν θα τιμωρηθεί για τα εγκλήματά του, αλλά το πότε και ποιοί άλλοι θα κάθονται μαζί του στο εδώλιο του κατηγορουμένου!!!».