Όλα τα Νέα

Πανελλήνια Ετήσια Συνάντηση ΑΣΕΠ 98 … Η Δικαιωση ενος18χρονου αγώνα.

Πανελλήνια Ετήσια Συνάντηση ΑΣΕΠ 98... Αναμνήσεις, απολογισμος, συγκίνηση... Η Δικαιωση ενος18χρονου αγώνα.

346

Με μία μεγάλη σύναξη επισφραγίστηκε και φέτος η μεγάλη επιτυχία του διορισμού των «αδιόριστων επιτυχόντων» του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ το 1998.
Μια δικαίωση που ολοκληρώθηκε μετά από 18 χρόνια αγωνίας και αγώνα.
Δεκαοχτώ χρόνια ενστάσεις, δικαστήρια, Συμβούλιο της Επικρατείας, 260 μέρες σε σκηνές έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών, κινητοποιήσεις έξω από το σπίτι του Καραμανλή (πρωθυπουργού τότε) στη Ραφήνα, στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, ανεργία, ανασφάλιστη εργασία, ανέχεια, κούραση, απογοήτευση και πόνος…
Αλλά και δεκαοχτώ χρόνια στη διάρκεια των οποίων «γεννήθηκαν» και «χτίστηκαν» σχέσεις ζωής, μεγάλοι έρωτες, οικογένειες και δυνατές φιλίες.
Μια περιπέτεια που ξεκίνησε με το «Σύλλογο Αδιόριστων Επιτυχόντων του Γραπτού Διαγωνισμού του ΑΣΕΠ 1998» και τη Φρόσω Σκλαβάκη στο τιμόνι του αγώνα και συνεχίστηκε με το Βρασίδα Ζευγολατάκο.

Ένα ζευγάρι που ενώθηκε στους αγώνες για δικαίωση το 2002, αλλά και στη ζωή αφού παντρεύτηκαν τελικά το 2007 και απόκτησαν ένα γιό.
Το παρόν στη σύναξη έδωσε και ο Χριστόφορος Βερναρδάκης η βοήθεια του οποίου για τη δικαίωση των αδιόριστων του ΑΣΕΠ 98, υπήρξε καταλυτική.Συγκινητικά είναι τα μηνύματα που έστειλε ο Υπουργός, μέσω Facebook, στους δικαιωθέντες ΑΣΕΠίτες και όχι μόνο:

Μια μεγάλη σύναξη χθες το μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας, με εκατοντάδες εργαζόμενους από το ΑΣΕΠ '98. Είναι μεγάλη…

Posted by Χριστόφορος Βερναρδάκης on Sunday, June 9, 2019

Στα χρόνια που πέρασαν από το 2015 έως σήμερα επιλύθηκαν τεράστιες εκκρεμότητες και κοινωνικές αδικίες στο δημόσιο τομέα…

Posted by Χριστόφορος Βερναρδάκης on Friday, June 7, 2019