Πάνθηρες: «Η Κρητική λεβεντιά βρίσκεται στο πέταλό σας»

Είναι κάποιες στιγμές, που δεν υπάρχουν αντιπαλότητες

Η ζωή είναι πάνω απ’ όλα και υπάρχουν κινήσεις, που δείχνουν την οπαδική αλληλεγγύη και ανθρωπιά. Πριν από μερικές ημέρες η γνωστή φίλαθλος του Πανιωνίου Ρενάτα Λαζάρου έχασε τη μάχη από τον καρκίνο και σκόρπιζε τη θλίψη σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Στο ματς Πανιώνιος – ΟΦΗ για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1 το βράδυ του Σαββάτου (18/1) οι οπαδοί των φιλοξενούμενων συγκίνησαν όλο το γήπεδο πριν από την έναρξη του 90λεπτου.

Αντιπροσωπεία των Κρητικών φιλάθλων πήγαν στην εξέδρα των «Πανθήρων» για να πουν το δικό τους «αντίο» στη Ρενάτα. Άφησαν λουλούδια και κρέμασαν πανό, που έγραψε

«Κάποια στιγμή θα είναι μόνο ζώδιο, Ρενάτα είσαι δύναμη».

Λουλούδια προς τη Θύρα 3 κατέθεσαν οι παίκτες και των δύο ομάδων, όπως και οπαδοί των Κρητικών.

Σε αυτό στάθηκαν σε ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι φίλοι των Νεοσμυρνιωτών.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «Πάνθηρες»αναφέρει

«Ζούμε για να διδασκόμαστε. Και η ζωή πάντα έχει κάτι καινούριο να μας μάθει.

Με αυτούς που το μόνο που είχαμε μεταξύ μας να θυμηθούμε ήταν τα σκηνικά και μια οπαδική αντιπαλότητα, μια γυναίκα έφερε τα πράγματα έτσι (χάνοντας δυστυχώς την ζωή της ούτως ώστε να συμβεί αυτό) για να καταλάβουμε πως τελικά είναι πιο πολλά αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν.

Πήραν καράβια και αεροπλάνα για να έρθουν στην Αθήνα για μερικές ώρες.

Να τιμήσουν την Ρενάτα, να αφήσουν ένα στεφάνι, λουλούδια και τα κασκόλ στην μνήμη της.

Πολλοί δεν πρόλαβαν ούτε μισό ημίχρονο να δουν την ομάδα τους, καθώς η ώρα του αγώνα σε σχέση με την αναχώρηση των μέσων που έπρεπε να πάρουν για την επιστροφή δεν τους επέτρεπε να μείνουν για παραπάνω.

Ένα μεγάλο RESPECT για τους οπαδούς του Ο.Φ.Η, Snakes 4 Heraklion club, που σχημάτισαν για την Ρενάτα μια (μετά την βιολογική της και τον Πανιώνιο) επιπλέον οικογένεια στην δύση της ζωής της.

Ευχαριστούμε για όσα κάνατε όσο ζούσε. Σας σεβόμαστε για όσα κάνατε μετά.

Η Κρητική λεβεντιά βρίσκεται στο πέταλό σας.

Panthers Club 1983»

Τα σχόλια είναι κλειστά.