Όλα τα Νέα

Παραπάνω από ένα κιλό κοκαΐνης ήταν έτοιμοι να ρίξουν στα Χανιά

Χανιά: Κατασχεθήκαν 1 κιλό και 229 γραμμάρια κοκαΐνη .

363
Συνελήφθησαν, χθες (19.05.2018) το μεσημέρι στα Χανιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, 44χρονος Αλβανός  και 32χρονη Ελληνίδα, κατηγορούμενη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Χθες (19.05.2018) το μεσημέρι, εντοπίστηκε ο 44χρονος Αλβανός, κατά το χρόνο που παρέλαβε από την 32χρονη, μια αυτοσχέδια συσκευασία η οποία περιείχε 1 κιλό και 160 γραμμάρια κοκαΐνης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον 44χρονο βρέθηκε στην κατοχή του το χρηματικό ποσό των σαράντα χιλιάδων εκατόν τριάντα ευρώ (40.130) ευρώ, το οποίο προοριζόταν για την αγορά της συγκεκριμένης ποσότητας κοκαΐνης καθώς και δύο (2) συσκευές κινητών τηλεφώνων ως μέσα διευκόλυνσης για την αγοραπωλησίας ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον, στην κατοχή της 32χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Στη συνέχεια ακολούθησαν έρευνες στην οικία και σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 44χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη τριάντα επτά (37) αυτοσχέδιες συσκευασίες, περιέχουσες συνολικά εξήντα εννιά (69) γραμμάρια κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των εβδομήντα χιλιάδων ενενήντα ευρώ (70.090) καθώς και εκατόν είκοσι (120) λίρες Αγγλίας.

Από την έρευνα και προανάκριση που διενεργήθηκε προέκυψε ότι η 32χρονη μετέφερε την ποσότητα κοκαΐνης με πλοίο της γραμμής από Πειραιά με προορισμό την αγορά των Χανίων.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ως μέσα μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.