ΣΗΜΕΡΑ-Παρασκευή, 22 Μαΐου, η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι στο MEGA

Δεν μπορούμε να πάμε σε μαγαζιά ή σε συναυλίες αλλά έχουμε το MEGA κάθε Παρασκευή με τη μουσική εκπομπή, που έχει γίνει ήδη το γεγονός της εβδομάδας!
Αυτή την Παρασκευή (απόψε) έρχεται η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Τι να πεις για τη Νατάσα και τα μεγάλα τραγούδια της! Θα τα ακούσουμε όλα στην εκπομπή και θα τραγουδήσουμε μαζί της.

Δίπλα της σε αυτή τη μοναδική βραδιά θα βρεθεί η Πίτσα Παπαδοπούλου, η μεγάλη κυρία του λαϊκού μας τραγουδιού αλλά και ο Πέτρος Ιακωβίδης, που έχει γράψει μερικές από τις πιο μεγάλες επιτυχίες της Νατάσας. Καλεσμένος είναι και ο Παντελής Καναράκης, που όλοι ξέρουμε τη χημεία που έχει με την Νατάσα.

Κι όπως έμαθα, θα ακούσουμε αποκλειστικά και το καινούριο της τραγούδι «Παραδόθηκα σε σένα».

«Στο σπίτι με τη Nατάσα» λοιπόν την Παρασκευή στις 11 το βράδυ (απόψε)στο MEGA.

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

Η Νατάσα είναι εδώ…

Στο MEGA την Παρασκευή 22 Μαΐου στις 11 το βράδυ για μια ξεχωριστή βραδιά με μουσική και τραγούδια που όλοι αγαπάμε.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, μία από τις καλύτερες φωνές του λαϊκού τραγουδιού με πολυάριθμες δισκογραφικές διακρίσεις έρχεται «Στο σπίτι» για να μας μαγέψει με τις ερμηνείες της.

«Μια κόκκινη γραμμή», «Έντεκα παρά», «Τις δύσκολες στιγμές», «Αν υπάρχει παράδεισος», «Φεγγάρι μου», «Σου βάζω δύσκολα», «Χαρτοπόλεμος», «Άστα όλα κι έλα», «Δίπλα σε σένα» και τόσες άλλες μεγάλες επιτυχίες της αγαπημένης Νατάσας περιλαμβάνονται στο ρεπερτόριο που έχει επιλεγεί ειδικά για την εκπομπή.

Ακόμη, η μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού, η μοναδική Πίτσα Παπαδοπούλου θα βρεθεί δίπλα της αυτή την ξεχωριστή βραδιά. Στην παρέα και ο Πέτρος Ιακωβίδης που έχει γράψει για την Νατάσα τραγούδια τα οποία έγιναν μεγάλες επιτυχίες.

Ένας ακόμα αγαπημένος φίλος, ο Παντελής Καναράκης θα δώσει στη βραδιά μια διαφορετική…νότα με το χιούμορ και την προσωπική επικοινωνία που έχει με την Νατάσα.

Την Παρασκευή 22 Μαΐου στις 11 το βράδυ στο MEGA το λαϊκό τραγούδι έχει την τιμητική του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.