Όλα τα Νέα

Παρέα νεαρών “χτύπησαν” Σκωτσέζο στον Άγιο Νικόλαο

192

Μία ασήμαντη παρεξήγηση οδήγησε στον ξυλοδαρμό 50χρονου Σκωτσέζου, ο οποίος κάνει διακοπές με την οικογένειά του στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.

 

Ο άνθρωπος χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο καθώς από το γρονθοκόπημα που υπέστη έπεσε και χτύπησε το πρόσωπό του στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί άσχημα και να πλημμυρίσει στο αίμα.

Σαν να μην έφθανε ο ξυλοδαρμός του, άρπαξαν και το πορτοφόλι που κρατούσε για να τον «τιμωρήσουν» επειδή τους μετέφεραν ότι είχε «βρίσει την Κρήτη».

Ως εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο φέρονται έξι νεαρά άτομα, ανάμεσα τους και μία κοπέλα, η οποία ήταν στην παρέα των αγοριών.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου από την πρώτη στιγμή της καταγγελίας κινήθηκαν ταχύτητα και έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες, από μαρτυρίες και κάμερες ασφαλείας, για να ταυτοποιήσουν τους εμπλεκόμενους.

Ο 50χρονος Σκωτζέζος αγαπάει την Κρήτη και τα τελευταία δέκα χρόνια την επιλέγει με την οικογένειά του ως προορισμό των διακοπών τους.

Πριν λίγες ημέρες συνέτρωγε σε εστιατόριο της πόλης με φίλο του, ο οποίος επίσης κάνει διακοπές με την οικογένειά του στον Άγιο Νικόλαο.

Εκεί φέρεται να δημιουργήθηκε μία παρεξήγηση με νεαρό που καθόταν στο διπλανό τραπέζι αλλά το θέμα έληξε άμεσα.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι ο νεαρός αποχώρησε, φέρεται όμως να είπε σε κάποιους γνωστούς ότι ο 50χρονος έβρισε την Κρήτη.

Ο Σκωτζέζος με τον φίλο του πήραν ταξί για να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο τους. Τότε τα έξι νεαρά άτομα, τους ακολούθησαν με τα μηχανάκια τους.

Το επεισόδιο σημειώθηκε έξω από το ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τρία άτομα κατέβηκαν από τα μηχανάκια. Ένας εξ αυτών πλησίασε τον 50χρονο και του έριξε μία μπουνιά.

Ο τελευταίος, ο οποίος είχε πιει λίγο, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο τσιμεντένιο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να πλημμυρίσει στο αίμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάποιο από τα άτομα άρπαξε το πορτοφόλι που κρατούσε στα χέρια ο τουρίστας και όλοι μαζί έφυγαν. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι από τους συλληφθέντες υπάρχει άρνηση ως προς το αδίκημα της ληστείας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα υπηρεσίας.

Ο 50χρονος έχει υποβάλει μήνυση αν και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δείχνει να αναγνωρίζει ότι όσα χρόνια επισκέπτεται την Κρήτη ουδέποτε ένιωσε ανασφάλεια ή φόβο.