Πατέρας στον Άγιο Νικόλαο ζητά την βοήθεια του κόσμου [Video]

Δεν ζητάει ελεημοσύνη, δεν ζητά δανεικά ούτε και χάρες, θέλει απλά ένα σπίτι να νοικιάσει ισόγειο ή σε όροφο αλλά με ασανσέρ στον Αγιο Νικόλαο για να μπορεί το μικρό του παιδί να κινείται με το αναπηρικό του καροτσάκι, 80 % αναπηρία.

Έχουμε έρθει 30 χρόνια στην Ελλάδα, τα παιδιά μου εδώ έχουν γεννηθεί, επιλέξαμε να μείνουμε εδώ παρά την κρίση διότι ζούμε με αξιοπρέπεια στον τόπο σας.

Ο μικρός μου γιος στα 5 του χρόνια, σήμερα 12, παρουσίασε κάποια δείγμα στην κίνηση του και από τότε χρειάζεται καροτσάκι.

Εγώ, λέει ο πατέρας δεν εργάζομαι αν και τεχνίτης στις κατασκευές, διότι πρέπει να είναι πάντα κάποιος δίπλα του για να τον μετακινεί.

Ο Orcito πάει στην έκτη τάξη του 1ου δημοτικού σχολείου Αγίου Νικολάου και έχει μια άψογη πνευματική διαύγεια και παιδεία όπως και συμπεριφορά, έχει παράλληλη στήριξη σχολείο, όμως στα διαλείμματα ο πατέρας του είναι εκεί για να το πάει τουαλέτα.

«Ο γιος μας όλο ένα και μεγαλώνει και η μέση μου δεν με βοηθά να τον σηκώνω για μεγάλες αποστάσεις, το σπίτι που μένουμε δεν μας βοηθά καθόλου και πλέον είναι ανάγκη να βρούμε άλλο, όμως δεν το έχουμε ακόμα καταφέρει.

Ζητάμε την βοήθεια του κόσμου εδώ στην πόλη που ζούμε και παρακαλούμε όποιον μπορεί να μας βοηθήσει για να βρούμε ένα σπίτι που θα κάνει την καθημερινότητα του αγαπημένου μας γιού πιο εύκολη.» ζητά ο Arben Kala με τηλ 6946642520

Η οικογένεια είναι ήδη στο δίκτυο των πολιτών που στηρίζει ο Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν και το πρόγραμμα ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ του Δήμου Αγίου Νικολάου 2841086100

Πηγή: fonien

Τα σχόλια είναι κλειστά.