Πάτησε γήπεδο η Επισκοπή

 Η φετινή προσπάθεια ξεκίνησε και η αλήθεια είναι ότι, συνέβη με πολλή όρεξη, με καλή διάθεση και πολύ – πολύ θέληση για να αφήσουν πίσω όλοι στην Επισκοπή  το κενό διάστημα που δημιούργησε ο κορονοϊος και να δουν τη νέα προοπτική που ανοίγεται μπροστά τους στη Football League.

Σε μια νέα κατηγορία στην οποία επιστρέφει ο σύλλογός και που πολλοί μέσα από το αγωνιστικό τμήμα έχουν καλή γνώση γι’ αυτή.

Ο προπονητής  της ομάδας Γιάσμινκο  Βέλιτς μαζί με τους συνεργάτες του Ράικο Γιάνγιανιν, Μπρούνο Ντομίνγκες Περέιρα (βοηθοί) και τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Χαρλαύτη, συγκέντρωσαν τους παίκτες και τους υπέβαλλαν σε μια προπόνηση που διήρκησε κάτι λίγο παραπάνω από μία ώρα. Από κοντά φυσικά ήταν και ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας για άλλη μια χρονιά, Βασίλης Οικονομίδης.

Όλοι τους έδειξαν διάθεση, συμμετείχαν με πάθος σε κάθε τους προσπάθεια με το κλίμα να είναι εξαιρετικό σε μια προπόνηση που είχε φυσικά πολλή μπάλα.

Η προπόνηση έγινε στο ΔΑΚ Γάλλου σ’ έναν αγωνιστικό χώρο όπου έγινε επανασπορά με τη διαφορά να είναι πασιφανής.

Από κοντά παρακολουθούσαν το νέο αυτό ξεκίνημα και τα μέλη της διοίκησης προεξάρχοντος του προέδρου  κ. Μιχάλη Νικολιδάκη.

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.