Όλα τα Νέα

Πέθανε ο διάσημος δικηγόρος Χρίστος Γραμματίδης

353

Άφησε την τελευταία του πνοή χθές στον Ευαγγελισμό νικημένος από την πολύμηνη μάχη του με τον καρκίνο.

Ο διάσημος δικηγόρος εδώ και αρκετούς μήνες έδινε με τον καρκίνο και τελικά νικήθηκε. Ο θάνατος του συγκλόνισε τα social media αφού ο ίδιος μέσα από αναρτήσεις του έδειχνε να μην το βάζει κάτω.

Πολεμούσε σκληρά με την αρρώστια και προσπαθούσε να μην τον καταβάλει. Δυστυχώς όμως νικήθηκε… Facebook, instagram και λοιπά μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν με συγκινητικά μηνύματα είς μνήμην του εκκλιπόντος.

Ο Γραμματίδης ήταν μόλις 36 ετών και άτομα από το περιβάλλον του και γενικότερα όσοι έτυχε να τον γνωρίζουν αναφέρουν πόσο πρόσχαρο άτομο ήταν. Επρόκειτο για ένα λαμπερό πλάσμα. Σημειώνουν δε ότι είχε απίστευτο χιούμορ το οποίο ποτέ δεν έχασε.

«Χωρίς τη στήριξη που έχω από σύντροφο, οικογένεια, φίλους και γιατρούς, θα είχα πεθάνει ήδη. Δεν έμεινα λεπτό μόνος, δεν με έχουν αφήσει στιγμή. Το δεύτερο που θέλω να πω είναι αλληλένδετο με το πρώτο: έχω δει στο νοσοκομείο πώς περνάνε αυτήν την αρρώστια οι άνθρωποι που είναι μόνοι. Είναι απάνθρωπο, αβάσταχτο. Μην αφήνετε τους ανθρώπους μόνους. Στο μαζί κρύβεται η αξιοπρέπεια…» δήλωσε λίγο καιρό πριν σε συνέντευξη του.

Συνήθιζε να μιλάει για την καθημερινότητα του δίνοντας θάρρος και σε άλλους που αντιμετώπιζαν την ίδια ασθένεια με εκείνον, να συνεχίσουν να το πολεμούν. Έδινε μαθήματα στον κόσμο να μην τα παρατάει ακόμα και αν γνωρίζει ότι το τέλος ίσως να βρίσκεται πολύ κοντά.