Όλα τα Νέα

Πέθανε ο πατέρας του Michael Jackson, Joe Jackson

241
9 χρόνια και 2 ημέρες μετά το θάνατο του παγκόσμιου φαινομένου στα 89 του έφυγε από τη ζωή . Ο πατέρας του Βασιλιά της Ποπ είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο πάγκρεας και νοσηλευόταν από την προηγούμενη εβδομάδα βρισκόμενος στο τελευταίο στάδιο.

Είχε 11 παιδιά  συνολικά και ζούσε στο Λας Βέγκας και τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας. Το 2015 είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και λόγω παλιών δικαστικών υποθέσεων, δεν επιτρεπόταν σε μέλη της οικογένειας του να τον επισκέπτονται στο νοσοκομείο.

Ο ίδιος μετρά πάνω από 60 χρόνια εμφάνισης στη show business. Δημιούργησε τους Jackson 5, ένα οικογενειακό γκρούπ το 1964. Απαρτιζόταν αρχικά από τους Michael, Jermaine , Marlon , Jackie και Tito Jackson.

Ο ίδιος μανάτζαρε και τις κόρες του La Toya και Janet oι οποίες κατάφεραν να κάνουν επίσης καριέρα.

Oι σχέσεις του με τον Michael από τη άλλη ήταν οι χειρότερες.Από την παιδική του ηλικία, ο θρύλος της Ποπ προσπαθούσε να αποφύγει το ξύλο από τον πατέρα του χορεύοντας γρήγορα γύρω από τα πόδια του. Του ασκούσε και ψυχολογική εκτός από σωματική βία.

Τον κατηγόρησε πολλές φορές σε συνεντεύξεις του ότι του στέρησε την παιδική του αθωότητα. Μαστίγωνε τα παιδιά όταν δεν πήγαινε καλά η πρόβα, είχε καταγγείλει ο τραγουδιστής.