Πέθανε στα 29 του ο βαρύτερος άνδρας στον κόσμο – Ζύγιζε 400 κιλά

O Σιν Μίλικεν πέθανε σε νοσοκομείο του Τέξας λίγες μέρες πριν γίνει 30 χρονών. Ο Σιν ζύγιζε περισσότερες από 900 λίβρες, δηλαδή ζύγιζε περίπου 400 κιλά. Ο ίδιος είχε εμφανιστεί πριν από τρια χρόνια σε ένα ριάλιτι του τηλεοπτικού καναλιού TLC το οποίο ονομαζόταν My 600lb Life. Τότε στο ριάλιτι που τον είχαν εξετάσει διάφοροι γιατροί του είχαν πει πως πρέπει να αρχίσει να κινείται και φυσικά να αδυνατίσει γιατί δεν θα καταφέρει να φτάσει μέχρι τα 30 του χρόνια.

Ο πατέρας του ανακοίνωσε ότι ο Σιν είχε τον τελευταίο καιρό πρόβλημα με την αναπνοή του και δυσκολευόταν να ανασάνει. Για το λόγο αυτόν εισήχθη στο νοσοκομείο.

Ο πατέρας του είπε επίσης ότι ως παιδί ο γιος του ήταν ένα λεπτό αγοράκι μέχρι τη μέρα που εκείνος χώρισε με τη μητέρα του και έφυγε από το σπίτι. Από τη στιγμή εκείνη ο μικρός άρχισε να τρώει. Έτρωγε απεριόριστες ποσότητες φαγητού, δεν έκανε κάποιο άθλημα μέχρι που μετά την εφηβεία είχε ξεπεράσει τα 150 κιλά.

Ο Σιν δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος για περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα. Ο ίδιος είχε πει στην εκπομπή: «Κάθε μέρα ξυπνάω και πρέπει να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα της ζωής μου. Δεν μπορώ να κινηθώ. Το μόνο που μπορώ να κάνω μόνος μου είναι να σπρωχτώ μέχρι την άκρη του κρεβατιού μου. Να πάω στην τουαλέτα δεν μπορώ. Μπορώ να σηκωθώ, αλλά μπορώ να περπατήσω μόνο μερικά βήματα, γι ‘αυτό μένω εδώ στο κρεβάτι αυτό».

Τα σχόλια είναι κλειστά.