Πλήθος κόσμου στην επίσημη πρώτη του συνδυασμού του Παπακωνσταντή στο Μυλοπόταμο

Τον τόπο καταγωγής του, το χωριό Μελιδόνι Μυλοποτάμου, επέλεξε ο υποψήφιος δήμαρχος για το Δήμο Μυλοποτάμου, Γιώργος Παπακωνσταντής για να ξεκινήσει και επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία.

Το σύνθημα που κυριάρχησε στην εκδήλωση ήταν «Αλλαγή στο Μυλοπόταμο», δίνοντας έτσι το στίγμα του πολιτικού χώρου που διεκδικεί, καθορίζοντας το πνεύμα της εκστρατείας που μόλις ξεκίνησε και αποσκοπεί στην «αλλαγή» της δημοτικής αρχής που έχει δημιουργήσει ένα ιδιότυπο και συστημικό καθεστώς στο Δήμο Μυλοποτάμου.

Κάλεσε όλες τις προοδευτικές και δημιουργικές δυνάμεις να συμπαραταχθούν και να στηρίξουν την προσπάθειά του για να αλλάξει ο Μυλοπόταμος σελίδα.

Στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου σήμερα το απόγευμα βρέθηκαν πλήθος κόσμου που κινούνται πολιτικά από το χώρο της Κεντροαριστεράς και της Κεντροδεξιάς έως το χώρο της Αριστεράς.

Παρόντες ήταν ο πρώην Νομάρχης Γιώργης Παπαδάκης, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Μανώλης Χνάρης, ο Μιχάλης Σαρρής, από το ΚΙΝΑΛ, ενώ ο Μανώλης Όθωνας έστειλε χαιρετισμό, ο Γιώργος Βλαστός από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Κοτζαμπασάκης, ο  Γιάννης Παρασύρης και πολλοί άλλοι …..

Παρακολουθείστε την πρώτη παρουσίαση του συνδυασμού “Αλλαγή στο Μυλοπόταμο” του Γιώργου Παπακωνσταντή:

Posted by Giorgos Papakonstantis on Wednesday, January 30, 2019

Σύντομο Βιογραφικό του Γιώργου Πααπακωνσταντή:

Ο Γιώργος Παπακωνσταντής γεννήθηκε στο Ρέθυμνο και κατάγεται από το Μελιδόνι. Στην ηλικία των 10 χρονών μετανάστευσε οικογενειακώς στην Αθήνα όπου τελείωσε τις γυμνασιακές του σπουδές. Αποφοίτησε από το Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πειραιά και από το Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, από όπου πήρε το διδακτορικό του σε θέματα οργάνωσης πολιτικών ασφάλειας.

Παράλληλα εντάχθηκε στην Αστυνομία το 1978 και εισήλθε στη Σχολή Αξιωματικών Αστυνομίας το 1982.

Υπηρέτησε σε διάφορες μάχιμες και επιτελικές υπηρεσίες καθώς κι ως σύμβουλος-εμπειρογνώμονας για θέματα ασφάλειας και εφαρμογής συμφωνιών Schengen, στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση στις Βρυξέλλες όπου εκτός των άλλων, εκπροσώπησε την Ελλάδα σε αρκετές συνόδους και ομάδες εργασίας. Συμμετείχε σε πολλά διεθνή συνέδρια και ημερίδες.

Από το 1998 διδάσκει εγκληματολογία και Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο, στη Σχολή Αστυνομίας Ρεθύμνου στην οποία υπήρξε διοικητής από το 2001 μέχρι το 2004.

Από το 2003 διδάσκει εγκληματολογία στο ΑΤΕΙ Κρήτης, ενώ έχει διδάξει ως προσκεκλημένος ομιλητής στην Αστυνομική Ακαδημία της Κύπρου και στο Κέντρο Ευρωπαϊκών μελετών του Πανεπιστημίου της Σεβίλλης.

Από το 2004 ήταν υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου, μέχρι τον Απρίλιο του 2008 οπότε και παραιτήθηκε μετά από συνεχόμενες μεταθέσεις.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του υπήρξε προϊστάμενος του γραφείου του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και μέλος νομοπαρασκευαστικών επιτροπών ενώ του έχουν απονεμηθεί διάφορα παράσημα και τιμητικές διακρίσεις.

Υπήρξε από τους πρωτεργάτες του αστυνομικού συνδικαλισμού και πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Ρεθύμνου καθώς και αντιπρόσωπος των αξιωματικών Κρήτης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Εγκληματολογίας.

Συγγραφικό έργο του Γιώργου Παπακωνσταντή:

  • (2016) Η διαδρομή, Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
  • (2008) Από την παράδοση στην παράβαση, Παπακωνσταντής, Γεώργιος Β.
  • (2006) Στοιχεία εγκληματολογίας και αντεγκληματικής πολιτικής, Σάκκουλας Αντ. Ν.
  • (2004) Σύγχρονες απειλές ασφαλείας, Παπακωνσταντής, Γεώργιος Β.
  • (2003) Ελληνική αστυνομία: οργάνωση, πολιτική και ιδεολογία, Σάκκουλας Αντ. Ν.
  • (1998) Συμφωνία Schengen, Ams

Συμμετοχή σε συλλογικά έργα

  • (2010) Αγορά εργασίας, κατάρτιση, διά βίου μάθηση και απασχόληση, Εκδόσεις Ι. Σιδέρης 

Τα σχόλια είναι κλειστά.