Όλα τα Νέα

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι του Ρεθύμνου με τη Νέα Δημοκρατία

352

Αναφορικά με τις υποψηφιότητες στο Ρέθυμνο, τη μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί η δυνατή υποψηφιότητα της Αγάπης Κακλιδάκη, που αναμένεται να ταράξει τα νερά και να κάνει την κίνηση ματ για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Η κ. Κακλιδάκη είναι ιδιαιτέρως αγαπητή στο Ρέθυμνο, όχι μόνο λόγω της προσωπικής της δυναμικής αλλά και λόγω του πατέρα της, του αείμνηστου Μανώλη Κακλιδάκη ή Κακλή όπως ήταν γνωστός, ο αγαπημένος στην Κρήτη, επαγγελματίας τραγουδιστής και λαουτιέρης.

Αναμενόμενη ήταν η υποψηφιότητα του Γιάννη Κεφαλογιάννη, ο οποίος το 2012 εκλέχθηκε Βουλευτής Ρεθύμνου, και εκλέγεται ως βουλευτής έως σήμερα. Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης ήταν ο νεότερος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην κοινοβουλευτική σύνθεση 2012 – 2014.

Ομοίως αναμενόμενη ήταν και η υποψηφιότητα του Νίκου Μαλλιαρού,επενδυτικού συμβούλου και μέλους της πολιτικής επιτροπής ΝΔ. Συμμετείχε στις πρώτες περιφερειακές εκλογές Κρήτης της 7ης Νοεμβρίου 2010, σαν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για το νομό Ρεθύμνου με το συνδυασμό «ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ».  Ο Νίκος Μαλλιαρός εκλέχτηκε περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης, και τον Μάϊο του 2011 εκλέχτηκε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Ταυτόχρονα, ορίστηκε μέλος της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής τοπικής αυτοδιοίκησης του κόμματος.

Τέλος, μια ακόμα δυνατή γυναικεία υποψηφιότητα προστέθηκε στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για το Ρέθυμνο, αυτή της συμβολαιογράφου Άννας Σταματεράκη, η οποία στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου, ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη Ρέθυμνο Αξίζεις και το Θοδωρή Νίνο. Η Άννα Σταματεράκη στις Εθνικές εκλογές του 2012 ήταν υποψήφια βουλευτής στο Νομό Ρεθύμνου με τον Συνδυασμό «Δημοκρατική Συμμαχία» της Ντόρας Μπακογιάννη.