Όλα τα Νέα

Ποιος διάσημος συνθέτης απειλεί με εξώδικο τον Σφακιανάκη;

344
Ο γνωστός συνθέτης Γιώργος Μουκίδης απειλεί τον Νότη Σφακιανάκη με εξώδικο και του απαγορεύει τη δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών του.

Ο συνθέτης γνωστοποίησε αρχικά, με ανάρτησή του στο Facebook, πως απαγορεύει την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών του από τον γνωστό τραγουδιστή ενώ λίγο αργότερα με νέα ανάρτηση ενημέρωσε για την πρόθεσή του να στείλει εξώδικο: «Με εξώδικο που θα επιδοθει-κοινοποιηθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου από τον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη».

Μάλιστα, ο συνθέτης έχει γράψει πολύ γνωστά τραγούδια τα οποία έχει ερμηνεύσει ο Νότης Σφακιανάκης, όπως τα «Ένα γράμμα», «η Στέλλα η Σμυρνιά» και «Μια ματιά σου μόνο φτάνει» ενώ τις τελευταίες ημέρες, ο γνωστός τραγουδιστής έχει βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο και έχει δεχθεί πλήθος σχολίων σχετικά με την συναυλία του στα Τίρανα.

Σημειώνεται ότι ο συνθέτης, που μετά την κοινοποίηση του εξωδίκου του, δέχθηκε πολλά αρνητικά σχόλια για την απόφασή του αυτή, επέστρεψε δριμύτερος σήμερα επικρίνοντας κι αυτός με τη σειρά του τους θαυμαστές του λαϊκού τραγουδιστή και χαρακτηρίζοντάς τους «πρόβατα».
Ειδικότερα, ανέφερε: «Μετά από όλα αυτά τα «γλυκόλογα» που διάβασα χθες στον «τοίχο» μου και στην σελίδα μου από ορισμένους φάν του «αυτοκράτορα» κατάλαβα τελικά γιατί έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία στις τάξεις τους το τραγούδι του πρώην συνεργάτη μου «Πρόβατα».
Έτσι εξηγούνται όλα…!!!
Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς και Χρόνια πολλά (μέρα που είναι σήμερα)σε όλους, αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας και κάθε ευφυΐας….»