Όλα τα Νέα

Ποιος είναι ο άντρας που βρίσκεται συνέχεια με την Αθερίδου

261
Ιδιαίτερο το φετινό καλοκαίρι για τη Φωτεινή Αθερίδου. Η γνωστή ηθοποιός, το τελευταίο διάστημα περνά αρκετό χρόνο της ημέρας της στο πλευρό του ηθοποιού, Κωνσταντίνου Ασπιώτη

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, οι δυο τους ήρθαν αρκετά κοντά, όταν αποφάσισαν να συνεργαστούν για ένα τραγούδι, τους στίχους του οποίου είχε γράψει εκείνη. Πρόκειται για το τραγούδια «Παράξενο» σε μουσική Στάμου Σέμση.

Οι δυο τους, γνωρίζονται εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ μόλις πριν λίγους μήνες, διαπίστωσαν πως τους ένωναν πολύ περισσότερα από μία φιλία.
Μέχρι στιγμής πάντως, κανείς από τους δύο ηθοποιούς, δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους.

Ιδιαίτερο το φετινό καλοκαίρι για τη Φωτεινή Αθερίδου. Η γνωστή ηθοποιός, το τελευταίο διάστημα περνά αρκετό χρόνο της ημέρας της στο πλευρό του ηθοποιού, Κωνσταντίνου Ασπιώτη  Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, οι δυο τους ήρθαν αρκετά κοντά, όταν αποφάσισαν να συνεργαστούν για ένα τραγούδι, τους στίχους του οποίου είχε γράψει εκείνη. Πρόκειται για το τραγούδια «Παράξενο» σε μουσική Στάμου Σέμση.  Οι δυο τους, γνωρίζονται εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ μόλις πριν λίγους μήνες, διαπίστωσαν πως τους ένωναν πολύ περισσότερα από μία φιλία.  Μέχρι στιγμής πάντως, κανείς από τους δύο ηθοποιούς, δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους.

 

 

 

 

 

Fthis.gr