Ποσειδώνας Τσικαλαριών:Με νέα πρόσωπα, φιλοδοξίες και νέο γήπεδο τη καινούρια χρονιά

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκινάει τη νέα χρονιά ο Ποσειδώνας Τσικαλαριών

Με πλάνο,όνερα,φιλοδοξίες,και νέα πρόσωπα ξεκινάει τη νέα χρονιά η ομάδα του Ποσειδώνα Τσικαλαριών στη Β΄Κατηγορία Χανίων.Πρωταρχικών στόχος της ομάδος είναι η καλύτερη οργάνωση της σε όλα τα επίπεδα αλλά κυρίως η κατασκευή και ολοκλήρωση του γηπέδου Τσικαλαριών,που ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες τους και αναμένεταοι να ολοκληρωθούν σύμφωνα νε το χρονοδιαγραμμα μεχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

Το γήπεδο θα είναι ενωσιακό που θα χρησιμοποιείται και από τις Μικτες ομάδες των Χανίων,που με ενέργειες του προέδρου της ΕΠΣΧ κ.Κώστα Κωσταντινίδη πήρε σάρκα και οστά και ξεκίνησαν οι εργασίες του στις 9 Ιουλίου,ένα έργο πνοής για την περιοχή των Τσικαλαριών,που δίνει άλλη ώθηση στα παιδιά της περιοχής να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Με πρόεδρο τον Σπύρο Μουρμούρη,με νέα πρόσωπα στο Δ.Σ. και προπονητή τον Γιώργο Ζερβουδάκη έχουν καταστρώσει ένα πλάνο πενταετίας που θα ρίξει αρκετό βάρος στις ακαδημίες του συλλόγου.

 

Το νέο Δ.Σ. της ομάδας

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της ομάδας  μετά και την εκλογική διαδικασία της Κυριακής 28/06/2020.Πρόεδρος επανεκλέχθηκε  ο Σπύρος Μουμούρης και τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά η νέα  σύνθεση του Δ.Σ. του Ποσειδώνα.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΜΟΥΜΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΧΑΤΖΗΣΑΡΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ : ΑΛΥΓΙΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΕΦΟΡΟΣ : ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Mε Γιώργο Ζερβουδάκη στο παγκο τη νεα χρονιά 

Ο Ποσειδώνας Τσικαλαριών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τον ταλαντούχο προπονητή, κάτοχο διπλώματος ΟΥΕΦΑ Β’, Γιώργο Ζερβουδάκη.

Ο Γιώργος υπήρξε πρωταγωνιστής της ομάδας μας ως ποδοσφαιριστής παλαιότερα.
Με ιδιαίτερη χαρά τον καλωσορίζουμε στο ρόλο του προπονητή και του ευχόμαστε να είναι το ίδιο και ακόμη περισσότερο πετυχημένος ως προπονητής πλέον του Ποσειδώνα.

Στην προπονητική του πορεία έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Α’ κατηγόριας Χανιών και άνοδο στην Γ’ Εθνική με τον Α.Ο. Παλαιόχωρας και ένα σούπερ καπ Χανίων με την Α.Ε.Ε.Κ. ΣΥΝ.ΚΑ.
Αναλυτικά το βιογραφικό του:

2013-14: Συνεργάτης του Βασίλη Παπαδάκη στην ομάδα του Πανακρωτηριακού Α.Ο. (Α’ κατηγορία)

2014-15: Συνεργάτης του Βασίλη Παπαδάκη στην ομάδα του Πανακρωτηριακού Α.Ο. (Α’ κατηγορία) Προπονητής της ακαδημίας του Πανακρωτηριακού Α.Ο, μέλος των Liverpool Soccer Schools.

2015-16: Συνεργάτης του Βασίλη Παπαδάκη στην ομάδα του Πανακρωτηριακού Α.Ο. (Α’ κατηγορία) Προπονητής της ακαδημίας του Πανακρωτηριακού Α.Ο, μέλος των Liverpool Soccer Schools.

2016-17: Συνεργάτης του Βασίλη Παπαδάκη στην ομάδα της Α.Ο Παλαιόχωρας (Α’ κατηγορία) Πρωτάθλημα και άνοδο στην Γ’ εθνική .
Τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες της Παλαιόχωρας.

2017-18: Πρώτος προπονητής στην ομάδα του Ηφαίστου Χανίων στην  (Β’ Κατηγορία)

2017-19 : Προπονητής στην ακαδημία Απόλλων Αγίου Ιωάννη.

2018-19: Assistant coach στην ομάδα της Α.Ο Παλαιοχώρας με τον Αστέριο θέμελη  ( Γ’ Εθνική) όμιλος Κρήτης- Πειραιά

2019: Assistant coach στην ομάδα A.E.E.K. ΣΥΝΚΑ με τον Αστέριο Θέμελη  (Γ’ Εθνική) όμιλος Κρήτης.

2020- : Προπονητής στο τμήμα elite k14 της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Γυμναστής της ομάδας ο Στέλιος Παντελιδάκης 

Το Δ.Σ του Ποσειδώνα Τσικαλαριών με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για ακόμα μια χρονιά με τον γυμναστή Παντελιδάκη Στέλιο, πτυχιούχος  στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών και κάτοχο διπλώματος ΟΥΕΦΑ Β, όπου θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή μας.

Προπονητής τερματοφυλάκων 

Το Δ.Σ του Ποσειδώνα Τσικαλαριών ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Σωτήρη Βουλγαράκη.

 Ο Σωτήρης ουσιαστικά συνεχίζει την συνεργασία του με την ομάδας μας καθώς  είχε την ευθύνη των τερματοφυλάκων μας και πέρυσι αλλά ήταν και μέλος του προπονητικού Τιμ του πρωταθλητή Άρη Σούδας.

Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία !!

 

Στις 17 Αυγούστου η “πρώτη” της ομάδος για τη νεα χρονιά  

Στις 17 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της καινούριας χρονιάς με νέο προπονητή στον πάγκο της ομάδος και συγκεκριμένα τον προπονητή Γιώργο Ζερβουδάκη.Ακόμα το τεχνικό τεαμ, πλαισιώνοι οι Στέλιος Παντελιδάκης γυμναστής και ο προπονητής τερματοφυλάκων Σωτήρης Βουλγαράκης.

Τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας 

 Τα φιλικά που θα δώσει ο Ποσειδώνας Τσικαλαριών κατά την περίοδο της προετοιμασίας αναλυτικά
22/08  Σπάθα – Ποσειδώνας Τσικαλαριών
26/08 Τιτάν – Ποσειδώνας Τσικαλαριών
29/08 Ποσειδώνας Τσικαλαριών – Άπτερα
05/09 Πανακρωτηριακός – Ποσειδώνας Τσικαλαριών
09/09 Ασπίδα – Ποσειδώνας Τσικαλαριών
13/09 Ο.Φ.Αρμενων  – Ποσειδώνας Τσικαλαριών
20/09 Ποσειδώνας Τσικαλαριών – Νέος Σαμψων

Η ομάδα θα αποκτήσει νέο γήπεδο 

Ιστορική μέρα η 9η Ιουλίου για την ομάδα του Ποσειδώνα  Τσικαλαριών  καθώς έγινε το πρώτο βήμα για την δημιουργία νέου σύγχρονου γηπέδου, στη θέση που βρισκόταν η φυσική έδρα της ομάδας  στα Τσικαλαριά για πολλά χρόνια.

Με πρωτοβουλία της Ε.Π.Σ. Χανίων και χάρη στις γρήγορες και καθοριστικές κινήσεις  του προέδρου της κ. Κωνσταντινίδη, ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανέγερση του νέου γηπέδου στα Τσικαλαριά, έτσι ώστε να στεγάζονται οι ενωσιακές ομάδες της πόλης μας.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα και με την σύμφωνη γνώμη της Ένωσης η ομάδα να επιστρέψει στην φυσική της έδρα  και η περιοχή των Τσικαλαριών  να αποκτήσει εκ νέου το γήπεδο που τόσο έχει λείψει όλα τα προηγούμενα χρόνια,που θα δώσει άλλη πνοή στον αθλητσμό της περιοχής.

Στις 17 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της καινούριας χρονιάς με νέο προπονητή στον πάγκο της ομάδος και συγκεκριμένα τον προπονητή Γιώργο Ζερβουδάκη.Ακόμα το τεχνικό τεαμ, πλαισιώνοι οι Στέλιος Παντελιδάκης γυμναστής και ο προπονητής τερματοφυλάκων Σωτήρης Βουλγαράκης.

 

‘Οσα μας δήλωσε ο νέος προπονητής της ομάδας ο Γιώργος Ζερβουδάκης 
Τι έπαιξε ρόλο να αναλάβεις την ομάδα
Ο Ποσειδώνας είναι μια ομάδα στην οποία αγωνίστικα τρία συνολικά χρόνια σε δύο δόσεις και θα έλεγα ότι ήταν πολύ επιτυχημένα και παραγωγικά . Όταν υπήρξε η πρώτη επαφή με την ομάδα και μου ζητήθηκε να καταθέσω ένα πλάνο με κάποια δεδομένα που μου είπαν ξεκίνησα να τα δουλεύω και να προσπαθώ να τα οργανωσω για να δούμε αν μπορούμε να συνεργαστούμε αν έχουμε την επαφή.
Όταν κατέθεσα την έκθεση μου στους ανθρώπους ήταν πολύ ένθερμοι με αυτό που ήθελα να δημιουργήσουμε και τα πολλά κοινά μας σημεία ήταν αυτά που μας εκαναν να έρθουμε σε συμφωνία και να πορευτούμε μαζι.
Το πλάνο που έχετε θέσει και οι στόχοι
Στην γενέτειρα περιοχή της ομάδος η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων με μπροσταρη τον πρόεδρο της κ Κωνσταντινίδη φτιαχνει ένα νέο γήπεδο για την εξυπηρέτηση των ενωσιακων ομάδων. Σε αυτό το χώρο η ομάδα έδρευε για παρα πολλά χρόνια αλλά τα τελευταία 15 και ίσως παραπάνω χρόνια έχει μετακομίσει λίγο πιο δίπλα στο κοντινό γήπεδο της Σούδας.
Στην σκέψη ότι η ομάδα μπορεί να επιστρέψει σπίτι της μετά από τόσο καιρό η διοίκηση συσπείρωθηκε και οργανωσαμε ένα πλάνο πενταετίας στο οποίο θα χτίσουμε τις δικες μας ακαδημίες με παιδιά από την περιοχή αλλά και να φτιάξουμε μια υγιή και οραγανωμενη πρωτη ομάδα που θα είναι όπως ήταν για πολλά χρόνια ο Ποσειδώνας Τσικαλαριών.
Οι δράσεις που έχουμε σχεδιάσει είναι σημαντικές και  έχουμε σκοπό ο φίλαθλος κόσμος του χωριού να επιστρέψει στο γήπεδο, θα πρέπει η ομάδα να αποκτήσει ξανά την ταυτότητα της και να ενώσουμε το χωριό ξανά με την ομάδα, αυτός είναι ο λόγος που στην διοίκηση μπήκαν νεα παιδιά από την περιοχή με πολύ όρεξη και φιλοδοξίες για τον τόπο τους.
Τι να περιμένει ο κόσμος και η διοίκηση να δει στο αγωνιστικό κομμάτι
Για εμας ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος να επιστρέψουμε στην φυσική μας έδρα να οργανώσουμε στο γήπεδο μας μια Ακαδημία πρότυπο και να γεμίσει το γήπεδο ξανά ζωή από παιδιά . Σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο διότι μιλάμε για προσπαθεια που ξεκινάει από το μηδέν αλλά η όρεξη και η αγάπη των ανθρώπων που είναι στην ομάδα συν την κοινή μας φιλοδοξία και όραμα είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα το πετύχουμε
Ο σχεδιασμός της πρώτης ομάδας είναι σε εξέλιξη και ο στόχος είναι ο Ποσειδώνας να πρωταγωνιστήσει και μέσα στα επόμενα χρόνια να έρθει ένας τίτλος που θα επιστρέψει την ομάδα και θα την καθιερώσει έχοντας βάλει τις σωστές βάσειςς στην πρώτη κατηγορία . Ο κόσμος της ομάδας θα πρέπει να σταθεί δίπλα στην προσπάθεια των νέων ανθρώπων να μας στηρίξει και να επιστρέψει και αυτός στο γήπεδο δυναμικά.

Τίτλοι ομάδας 

Το 2009 πήρε το πρωτάθλημα στη Β΄Κατηγορία και για τις τις 2 επόμενες χρονιές έπαιξε στην Α΄Κατηγορια

Το 2015 σαν δευτεραθλήτρια της Β΄Κατηγορίας προβιβάστηκε στην Α΄κατηγορία και αγωνίστηκε  για 2 σεζόν στην Α΄’ Κατηγορία.

Ακόμα δύο φορές έχει αγωνιστεί στην Α΄Κατηγορία  2001 και 2002 ενώ έχει παλαιότερα  μια 6ετια συνεχόμενη στην Α΄Κατηγορία   από το 1993 έως 1998.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.