Που και πότε ψηφίζουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο, Κυριακή 7-7-2019 :

Η υποψήφια βουλευτής Χανίων κ. Βάλια Βαγιωνάκη θα ψηφίσει στο Δημοτικό Σχολείο Νέου Χωρίου Αποκορώνου στις 11.00 και στην συνέχεια θα επισκεφτεί εκλογικά τμήματα του Δήμου Αποκορώνου.

Η υποψήφια βουλευτής Χανίων κ. Αικατερίνη Μανιμανάκη θα ψηφίσει στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων στις 13.00 και στην συνέχεια θα επισκεφτεί εκλογικά τμήματα της πόλης.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Χανίων κ. Αντώνης Μπαλωμενάκης θα ψηφίσει στο Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας (Δαράτσο) στις 10.00 και στην συνέχεια θα επισκεφτεί εκλογικά τμήματα σε Βουκολιές, Π. Ρούματα, Κάντανο και Παλαιόχωρα.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και υποψήφιος βουλευτής κ. Παύλος Πολάκης θα ψηφίσει στο Νηπιαγωγείο Σκαλωτής στις 12.00 και θα επισκεφτεί εκλογικά τμήματα του Δήμου Σφακίων.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και υποψήφιος βουλευτής κ. Γιώργος Σταθάκης θα ψηφίσει στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων (Κουμπές) στις 12.00 και στις 12: 30- 13:00 θα επισκεφτεί εκλογικά τμήματα στα σχολεία της Νέας Χώρας.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Χανίων κ. Μιχάλης Χαιρετάκης θα ψηφίσει στο Δημοτικό Σχολείο Σφακοπηγαδίου στις 12:00 και στην συνέχεια θα επισκεφτεί εκλογικά τμήματα του Δήμου Κισάμου .

Τα σχόλια είναι κλειστά.