Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Σ.Ρεθύμνου

Ψηφίστηκε διοικητικός και οικονομικός απολογισμός 

Πραγματοποιήθηκε στο ΕΒΕ Ρεθύμνου την Δευτέρα 18/2 η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου με 21 μέλη-σωματεία να δίνουν το παρών.

Οι τρεις γραμματείς που ορίστηκαν ήταν ο Πατήρ Γεώργιος Αντωνάκης από τον Ψηλορείτη,ο κ.Πρινιανάκης Βαγγέλης από τον Κεραυνό,και ο κ.Ανυφαντάκης Γεωργιος  από την Αγία Γαλήνη.

Στο Διοικητικό απολογισμό ψήφισαν 19 σωματεία όπου τα 18 είπαν ΝΑΙ με 1 σωματείο του Άρη  Ρεθύμνου να καταψηφίζει και να λέει ΟΧΙ.

Στον οικονομικό απολογισμό ψήφισαν και τα 19 σωματεία ΝΑΙ,όπου να σημειώσουμε ότι μετά την ψήφιση των απολογισμών έδωσαν το παρών το σωματείο του Αστέρα Περάματος και ο Α.Ο.Καλύβου.

Προτάσεις έκανε το σωματείο του Άρη Ρεθύμνου,όπου αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των αγωνιστικών τουλάχιστον για έναν ολόκληρο γύρο,καθώς επίσης και σε επίπεδο ακαδημιών,όπου και συζητήθηκαν με τοποθετήσεις και από τα παρευρισκόμενα σωματεία.

Στο τέλος της γενικής συνέλευσης μοιράστηκαν κομμάτια από βασιλόπιτα, όπου και κληρώθηκε μια δωρεάν διαιτησία για κάθε κατηγορία από τα παρευρισκόμενα σωματεία,όπου για την  Α΄Κατηγορία κληρώθηκε ο Αστέρας Ρεθύμνου,για τη Β΄Κατηγορία ο Κεραυνός,και για τις υποδομές το Ρέθυμνο Π.Σ.

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.