Όλα τα Νέα

Πραγματοποιήθηκε η θεματική εκδήλωση «Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός αθλητισμός» στις Αρχάνες

149

Στο πλαίσιο των θεματικών εκδηλώσεων από τον Λευτέρη Αυγενάκη η ημερίδα για τον αθλητισμό στις Αρχάνες και αναγγελία υποψηφιότητας Τζώρτζογλου με τη «Νέα Δημοκρατία»

Σημείο αναφοράς ήταν η παρουσία ως ομιλητή του προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου.

Η εκδήλωση μάλιστα αποτέλεσε προάγγελο της επίσημης υποψηφιότητάς Τζώρτζογλου στις βουλευτικές εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Καρκανάκη να τον αναγγέλει ως υποψήφιο βουλευτή.

Μάλιστα λόγω της παρουσίας του κ. Τζώρτζογλου παραβρέθηκε σχεδόν σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ηρακλείου αλλά και η Επιτροπή Διαιτησίας. Επίσης το παρών έδωσαν εκπρόσωποι πολλών σωματείων του Ηρακλείου και αθλητικοί φορείς.

Ο κ. Τζώρτζογλου έκανε «επίθεση» στην κυβέρνηση και τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και συγκεκριμένα

«για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το επαγγελματικό και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο»!

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ ανέφερε μεταξύ άλλων

«Δε μπορούμε να διοργανώσουμε ένα ντέρμπι και θέλουμε να διεκδικήσουμε και αγώνες της τελικής φάσης του Euro; Είδαμε τα πρόσφατα επεισόδια που προκαλούν μόνο θλίψη! Και κάτι ακόμη: 4000 σωματεία και χιλιάδες ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές δεν έχουν πάρει τα τελευταία χρόνια ούτε ευρώ στήριξης από την Πολιτεία»

Ο οικοδεσπότης Λευτέρης Αυγενάκης σημείωσε

«Στόχος της Νέα Δημοκρατία είναι μέσα από τον αθλητισμό να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής όλων των πολιτών και κυρίως να προετοιμάσουμε καλύτερους πολίτες για την κοινωνία μας. Θέλουμε έναν αθλητισμό για τους πολλούς και κυρίως για την επόμενη γενιά. Γιατί όποιο δρόμο και αν διαλέξουν να ακολουθήσουν στη ζωή τους τα νέα παιδιά, ο αθλητισμός θα τα βοηθήσει να τον περπατήσουν καλύτερα.».

Άλλωστε η εκδήλωση είχε ως θέμα: «Ερασιτεχνικός και επαγγελματικό ςαθλητισμός: διασφαλίζουμε το μέλλον του».

Στην εκδήλωση εκτός του κ. Τζώρτζογλου μίλησε και ο Ιάσων Φωτήλας, Αν. Τομεάρχης Υγείας ΝΔ και Βουλευτής Αχαΐας. Χαιρετισμός έγινε από τον ποδοσφαιρικό παράγοντα Μάνθο Πουλινάκη και το μέλος του Δ.Σ. του Γιούχτα Νίκο Στάθογλου ενώ τον επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη που απουσίαζε στο εξωτερικό εκπροσώπησε η κυρία Στρατάκη Αμαλία.