Όλα τα Νέα

Η πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλα Σάλμα κάνει και φέτος διακοπές στην Ελλάδα

Διακοπές στην Ηλεία κάνει για ακόμη μία χρονιά η πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλα Σάλμα.

192

Η σύζυγος του βασιλιά Μοχάμεντ Στ’ έφτασε το Σάββατο στην περιοχή για να απολαύσει το καλοκαίρι της, με την περιοχή της Κυλλήνης να αποτελεί μία από τις πρώτες της επιλογές.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, η πριγκίπισσα με τα δυο της παιδιά ταξίδεψαν από το Μαρόκο για τον Άραξο, όπου έφτασαν με το βασιλικό τζετ περίπου στις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν είναι γνωστό πόσες ημέρες θα μείνει, ωστόσο συνήθως απολαμβάνει τις ομορφιές της περιοχής για τουλάχιστον ένα δεκαήμερο, κάνοντας βόλτες και εκδρομές.

Η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της πριγκίπισσας του Μαρόκου και η Ηλεία συγκεκριμένα, την οποία επισκέπτεται τα τρία τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, την πρώτη χρονιά που είχαν επισκεφθεί την περιοχή, το 2015, δημοσιεύματα σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το βασιλικό ζεύγος είχε ξοδέψει 5 εκατ. ευρώ σε μια εβδομάδα για τις διακοπές του! Σημείωναν ότι τους συνόδευαν περί τα 200 άτομα: 70 άτομα από την προσωπική τους φρουρά φρόντιζαν για την ασφάλειά τους, πιστοί υπηρέτες, μπάτλερ, γυμναστές, μάγειροι και λοιπό προσωπικό είχαν ταξιδέψει μαζί τους από το Μαρόκο και όλοι μαζί έμεναν στις πολυτελείς σουίτες που είχαν νοικιαστεί και διαμορφωθεί κατάλληλα για εκείνους. Φυσικά, είχαν φέρει μαζί τους όχι μόνο απλές βαλίτσες με ρούχα αλλά θρόνους, κόκκινα χαλιά, σκηνές, μάρμαρα, προσωπογραφίες του βασιλιά, έως τρόφιμα, ποτά και χιλιάδες άλλα αντικείμενα.