Πρόεδρος Παγκρητίου σε Τσίπρα: Οι Κρητικοί δεν είναι ρατσιστές ή αγενείς

«Η συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη είναι απαράδεκτη» ανέφερε στα parapolitika.gr ο πρόεδρος της «Παγκρητίου Ένωσης», Γιώργος Μαριδάκης, σχολιάζοντας τις τελευταίες επιθέσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, απέναντι στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Μάλιστα απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος «βάφτισε» την αγένεια και την έλλειψη παιδείας του Παύλου Πολάκη, σε… κρητική καταγωγή ο κ Μαριδάκης ανέφερε:
«Οι κρητικοί είναι υπερήφανοι άνθρωποι, με ταπεραμέντο. Δεν ακολουθούν, αλλά συνήθως μπαίνουν μπροστά. Και να σημειώσω πως σέβονται τις ιδιαιτερότητες.
Σε καμία περίπτωση δεν είναι αγενείς ή επιθετικοί, ούτε έχουν ρατσιστική συμπεριφορά. Σε καμία περίπτωση δεν μας αντιπροσωπεύει ούτε ο ύφος , ούτε τα λεγόμενα του υπουργού και κατά συνέπεια οι δικαιολογίες του πρωθυπουργού δεν είναι αποδεκτές από εμάς» και συμπλήρωσε πως «δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι λόγω καταγωγής φέρεται έτσι. Οι Σφακιανοί είναι υπερήφανοι άνθρωποι» δίνοντας ξεκάθαρη απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα για τους Κρητικούς.

Τα σχόλια είναι κλειστά.