ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ

Οι υποψήφιοι βουλευτές Χανίων Βάλια Βαγιωνάκη, Αντώνης Μπαλωμενάκης και Κατερίνα Μανιμανάκη  πραγματοποίησαν χθες το βράδυ, περιοδεία στα χωριά Γεράνι, Ταυρωνίτης και Κολυμπάρι  του Δήμου Πλατανιά, όπου  είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με κατοίκους της περιοχής. Kατά την διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε στον τελευταίο σταθμό της περιοδείας, στο Κολυμπάρι,  αναπτύχθηκε  γόνιμος διάλογος γύρω από το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών και την ανάγκη που υπάρχει σήμερα για συσπείρωση γύρω από την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την δημιουργία προοδευτικού μετώπου αντιμετώπισης της δεξιάς παλινόρθωσης.  Γενική ήταν συμφωνία για την ανάγκη να μην πάνε χαμένες οι κατακτήσεις της σημερινής κυβέρνησης.

Στον Σταυρό  Ακρωτηρίου βρέθηκε χθες το βράδυ ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας  Παύλος Πολάκης ο οποίος πραγματοποίησε χθες περιοδεία στην περιοχή. Η  συγκέντρωση με κατοίκους σε καφενείο της περιοχής εξελίχτηκε σε μια ιδιαίτερα θερμή και ζωντανή συζήτηση  όπου αναδείχτηκαν  τα επίδικα της εκλογικής μάχης και έδειξε την αποφασιστικότητα των Χανιωτών για ανατροπή του αποτελέσματος των ευρωεκλογών.

Η υποψήφια βουλευτής Βάλια Βαγιωνάκη θα πραγματοποιήσει σήμερα το απόγευμα περιοδεία στην περιοχή του Βαρυπέτρου –Αγιάς , ενώ στην συνέχεια θα συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής  στην καφετέρια «Λίμνη».

Στην περιοχή της Κισάμου θα πραγματοποιήσουν περιοδεία σήμερα το βράδυ ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας  Παύλος Πολάκης και οι υποψήφιοι βουλευτές Αντώνης Μπαλωμενάκης, Κατερίνα Μανιμανάκη και Μιχάλης Χαιρετάκης. Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ  θα βρεθούν στο κέντρο-αγορά  του Καστελίου, προκειμένου να συνομιλήσουν με τους πολίτες. Στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί  πολιτική  εκδήλωση με ομιλίες  στον Πλάτανο Κισάμου  στις 21.00

Στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις  και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκαν με  σημερινές τους συνεντεύξεις στον  SUPER FM η υποψήφια Βουλευτής Βάλια Βαγιωνάκη, και στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΑ, ο υποψήφιος βουλευτής  Αντώνης Μπαλωμενάκης. Σήμερα το βράδυ (21:15) εξάλλου από την Νέα Τηλεόραση Κρήτης, θα προβληθεί  η τηλεοπτική εκπομπή- συζήτηση που είχε ο  Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας  Παύλος Πολάκης  με τον υποψήφιο βουλευτή Χανιών της ΝΔ Μανούσο Βολουδάκη .

Τα σχόλια είναι κλειστά.