Όλα τα Νέα

Προκηρύχθηκαν είκοσι θέσεις για προσλήψεις μόνιμων γιατρών σε ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο

273

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης των Κλινικών και Τμημάτων  σε συνεργασία με την 7η ΥΠΕ και των κατευθύνσεων του Υπουργείου Υγείας, σύμφωνα και με το επιχειρησιακό σχέδιο ανάπτυξης του Νοσοκομείου  , προκηρύχθηκαν σήμερα Τετάρτη, 28/03/2018 είκοσι (20) συνολικά θέσεις μονίμων ιατρών Ε.Σ.Υ, διαφόρων ειδικοτήτων και για τα δύο νοσοκομεία, ΠαΓΝΗ και Γ.Ν «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ».

 

Έχει δοθεί ιδιαίτερη προτεραιότητα στη προκήρυξη όλων των μονίμων θέσεων για τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), καθώς βασικός στόχος είναι η αυτόνομη λειτουργία τους,  για την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Πιο συγκεκριμένα, για το ΠΑΓΝΗ :

Προκηρύχθηκαν δέκα (10) θέσεις ιατρών Ε.Σ.Υ, εκ των οποίων οι επτά (7) αφορούν το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) και οι τρεις (3) αφορούν την Καρδιολογική, Οδοντιατρική και Παιδιατρική Κλινική , με τις αντίστοιχες ειδικότητες.

Για το Γ.Ν «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ»:

Προκηρύχθηκαν δέκα (10) θέσεις ιατρών Ε.Σ.Υ, εκ των οποίων οι επτά (7) αφορούν το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) και οι τρεις (3) αφορούν τη Νευρολογική Κλινική, την Κλινική Παθολογικής Ογκολογίας και το Ακτινοδιαγνωστικό Εργαστήριο, με τις αντίστοιχες ειδικότητες.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr , ξεκινάει την Τρίτη  10/04/2018 ώρα 12:00μ.μ και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 27/04/2018 και ώρα 23:59.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τις προκηρύξεις αναλυτικά, στις ιστοσελίδες των δυο νοσοκομείων, www.pagni.gr και www.venizeleio.gr.