Πρόκληση να μένουν Γραμμένος και Περέιρα επειδή θα προκαλέσουν περισσότερο

Για να αλλάξει σελίδα το ελληνικό ποδόσφαιρο και να αποκτήσει τη χαμένη αξιοπιστία του η λύση είναι μια. Να μη μείνει κανείς από αυτούς που είναι τώρα στις θέσεις τους. Τόσο στην ΕΠΟ όσο και στην ΚΕΔ. Κάποιοι έχουν καταλάβει ότι έρχονται αλλαγές και το «σύστημα» άρχισε να τρέμει.
Πλέον FIFA και UEFA τα ξέρουν όλα. Και από τη συνάντηση των «4», και από τις συζητήσεις με αξιωματούχους της Κυβέρνησης. Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν οι υπερκείμενες αρχές, όμως θα πρέπει να ξέρουν πως όσο αργούν τόσο θα προκαλούν η ΕΠΟ της διοίκησης Γραμμένου και η ΚΕΔ του αρχιδιαιτητή Περέιρα.
Μέχρι τώρα, έχουμε δει πολλά. Όμως, περιμένουμε να δούμε περισσότερα. Έρχεται το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ακολουθούν και τα πλέι οφ. ΕΠΟ και ΚΕΔ ξέρουν πως δεν έχουν τίποτα να χάσουν και θα σπάσουν κάθε… κοντέρ «εξυγίανσης».
Η κατάσταση στην ΕΠΟ ήδη έχει ξεφύγει. Ας το πάρουν χαμπάρι η FIFA και η UEFA. Στο Πάρκο Γουδή υπάρχει «εμφύλιος» πόλεμος με αντιπάλους τους πρώην συμμάχους, τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, δεδομένου ότι έχουν σχηματιστεί αντίπαλα μπλοκ, καθώς την εποχή των εκλογών του 2017, διέρρευσε και δεν διαψεύστηκε, ότι οι μισοί σύμβουλοι είχαν προταθεί από τον ΠΑΟΚ και οι άλλοι από την ΑΕΚ. Όλα αυτά υπό την επιστασία των FIFA, UEFA!
Δεν θα το βάλουν κάτω. Ποντάρουν πολλά και στην προπαγάνδα. Ένα παράδειγμα, ή μάλλον ένα ανέκδοτο ότι θα φύγει ο Περέιρα και θα συνεχίσει η ΚΕΔ με Μαρίν, Τριτσώνη, Κουκουλάκη! Ένα ακόμη ανέκδοτο, ότι επειδή ο ΠΑΟΚ δεν …θέλει τον Γραμμένο, σύμφωνα με πληροφορίες θα κατεβάσει άλλον υποψήφιο στην ΕΠΟ, εκτός αν ο Γραμμένος μείνει ως πρόεδρος κοινής αποδοχής; «Ο δικός μας Γραμμένος» κοινής αποδοχής; Μήπως, έχουν θολώσει από τον πανικό; Πολύ πιθανό…
Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν φωνάζει μόνο ο Ολυμπιακός, φωνάζουν κι άλλες ομάδες. Η διαφορά είναι ότι ο Ολυμπιακός μπαίνει μπροστά για να τους τελειώσει…

Τα σχόλια είναι κλειστά.