Προπηλακισμός της αποστολής του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη μπροστά στα μάτια του Γιώργου Σαββίδη! [upd]

Στο ματς του πρώτου γύρου μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, στο Καραϊσκάκη, δεν συνέβη το παραμικρό.

Η υποδοχή που επιφύλαξε ο Ολυμπιακός στην αποστολή του ΠΑΟΚ ήταν ιδανική. Ανάλογη της περίστασης ενός μεγάλου ντέρμπι.

Και βέβαια δεν συνέβη το παραμικρό ούτε στη συνέχεια, ούτε στην αποχώρηση.

Παρά το γεγονός ότι ο Δικέφαλος του Βορρά έφυγε νικητής από το γήπεδο Καραϊσκάκη.

Όπως φαίνεται όμως ο ΠΑΟΚ δεν έχει τις ίδιες ιδέες περί της καλής φιλοξενίας. Και αυτό φρόντισε να το δείξει και να το αποδείξει με το καλησπέρα στην Τούμπα με το που έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού, στην έδρα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μια πολύ παράξενη ιστορία εξελίχθηκε. Και μια ακόμη πιο περίεργη ζύμωση.

Με παρόντες, αστυνομικούς, χουλιγκάνους, αλλά και ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Μπροστά στα μάτια του Γιώργου Σαββίδη έγινε η «υποδοχή» στον Ολυμπιακό και στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μπροστά στα μάτια του οικοδεσπότη Σαββίδη στήθηκε αυτό το… πανηγύρι για το «καλώς όρισες».

Η εικόνα αδιάψευστος μάρτυρας. Και τα συμπεράσματα δικά σας για ακόμη μια υπόθεση ντροπής για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για το ντέρμπι που κατά τα άλλα θα κρίνει το φετινό πρωτάθλημα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στην Τούμπα λίγο πριν τις 18:00. Οι παίκτες των Πειραιωτών και ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατευθύνθηκαν στον χώρο εισόδου των αποδυτηρίων της Τούμπας. Και εκεί άρχισαν τα… όργανα. Με όσα συνέβησαν να αποτελούν ντροπή για τον ΠΑΟΚ, τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη και τους υπαλλήλους του, αλλά και για την Ελληνική Αστυνομία.

ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ηγήθηκε της αποστολής των Πειραιωτών στην Τούμπα, ωστόσο, με φασιστικό τρόπο και με ξεκάθαρο στόχο να τρομοκρατήσουν την αποστολή των Πειραιωτών, παρεμποδίστηκε από άνδρες ασφαλείας του ΠΑΟΚ, άνδρες της αστυνομίας και χουλιγκάνους του ΠΑΟΚ. Και μάλιστα μπροστά στα μάτια του Γιώργου Σαββίδη.

Η ένταση που επικράτησε ήταν πρωτοφανής, με τη σύμπραξη των… δυνάμεων ασφαλείας και… χουλιγκανισμού του ΠΑΟΚ να μην επιτρέπουν για ώρα στους παίκτες να μπουν στα αποδυτήρια σπρώχνοντας και φωνάζοντας, χωρίς λόγο και αιτία.

Μάλιστα, πάνω στον χαμό, ένας από τους αστυνομικούς τράβηξε από το χέρι τον Βαγγέλη Μαρινάκη, προσπαθώντας να τον απωθήσει βίαια προς την είσοδο των επισήμων, με αποτέλεσμα να υπάρξει αντίδραση και να δημιουργηθεί ακόμη μεγαλύτερο χάος.

Πρωταγωνιστής στο κλίμα εκφοβισμού της αποστολής του Ολυμπιακού ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος έχοντας… ασπίδα τους προαναφερόμενους, θέλησε να κάνει επίδειξη δύναμης στην αποστολή του Ολυμπιακού. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είχε καθίσει μπροστά στην είσοδο των αποδυτηρίων, φωνάζοντας στους ανθρώπους του Ολυμπιακού να πάνε… πίσω! Απαγορεύοντας, ουσιαστικά την είσοδο των παικτών στον χώρο των αποδυτηρίων!

Το απίστευτο σκηνικό ωμού χουλιγκανισμού και τρομοκρατίας, έληξε μετά τις έντονες αντιδράσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού, χωρίς πάλι η σύμπραξη της αλητείας να ανοίξει εντελώς τον χώρο. Με αποτέλεσμα οι παίκτες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με σπρωξίματα, βρισιές και αλητεία.

Βεβαίως, παρατράγουδα υπήρχαν και κατά την άφιξη της αποστολής, καθώς το πούλμαν του Ολυμπιακού δέχτηκε μπουκάλια και διάφορα αντικείμενα πλησιάζοντας στο γήπεδο.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.