Όλα τα Νέα

Προτάσεις για την αναβάθμιση των Πρωταθλημάτων υποδομών Ρεθύμνου

206

 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Με αρκετά μεγάλη συμμετοχή έγινε την Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 συνάντηση προπονητών υποδομών Ν. Ρεθύμνης.

Δεκαέξι συνολικά προπονητές που ασχολούνται με τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες στο Ν. Ρεθύμνου κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και αποφάσισαν ότι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα αλλά βρήκαν αρκετές κοινές θέσεις και απόψεις προς όφελος των παιδιών που προπονούν και των πρωταθλημάτων υποδομών γενικότερα.

Οι προπονητές που παρέστησαν ήταν από την ακαδημία του Α.Ο ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Σκουλούδης Ν., Βατόγλου Κ., Γάσπαρης Π. και Μαραγκουδάκης Ν., από την αντίστοιχη του Α.Ο.Ν. ΑΣΤΕΡΑΣ Μπαστάκης Γ., Αντωνιάδης Π., Καραντάθας Π. και Ψυχουντάκης Ε., από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Νικολουδάκης Β., και Κυριακόπουλος Ν., από τον Ο.Φ. ΑΡΜΕΝΩΝ Κατικάς Π., και Καραβιώτης Ι., από την ΑΕΜ Παπαδάκης Μ., το ΡΕΘΥΜΝΟ Π.Σ/ΑΓ.Ο.Δ.Α Αθανασιάδης Β., τον ΑΓΣΣΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΕΛΛΙΩΝ Κωσταράκος Γ., και από τον Α.Ο. ΣΠΗΛΙΟΥ Παπαδάκης Χ.

Επίσης δια τηλεφώνου επικοινώνησαν και συμφώνησαν οι Γασπαράκης Ε., και Αποστολάκης Χ., του Α.Ο ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ενώ τις προτάσεις του εκ μέρους της ακαδημίας του ΕΡΜΗ ΖΩΝΙΑΝΩΝ έστειλε με FAX ο Ζερβός Ε.

Στην κουβέντα επίσης παρέστη και ο εκπρόσωπος των Προπονητών και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Χανίων «Ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ» Μανωλακάκης Γ.

Εκ μέρους των ΜΜΕ συμμετείχε ο Σταράς Γ. όπου και συντόνισε την κουβέντα.

                Οι αποφάσεις που πάρθηκαν και οι προτάσεις που θα κατατεθούν στην ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ και θα δημοσιοποιηθούν στα ΜΜΕ είναι οι εξής:

1η Να δημιουργηθεί μια επιτροπή υποδομών στην ΕΠΣΡ στην οποία θα συμμετέχουν ο Πρόεδρος των υποδομών της ΕΠΣΡ, ο εκάστοτε ενωσιακός Προπονητής, εκπρόσωπος των Διαιτητών, εκπρόσωπος του Συνδέσμου Προπονητών και έξι Προπονητές από τις ακαδημίες του Ν. Ρεθύμνου και συγκεκριμένα οι: Νικολουδάκης Β., Αθανασιάδης Β., Παπαδάκης Μ., Μπαστάκης Γ., Κωσταράκος Γ. και Σκουλούδης Ν.

2η Να μην ξεκινάει κανένας αγώνας υποδομών εάν δεν έχει γίνει πιο πριν έλεγχος παρουσίας των παιδιών που συμμετέχουν από τον Διαιτητή ή τους Διαιτητές του αγώνα.

3η Σε όλες τις κατηγορίες υποδομών από τους Κ6 έως και την Κ16 να γίνουν αρκετές επίσημες αγωνιστικές εντός της σεζόν 2018-2019.

4η Η αρχή των Πρωταθλημάτων να γίνει στις αρχές Οκτωβρίου 2018 όπου θα αγωνίζονται το ένα Σαββατοκύριακο οι ηλικίες Κ16, Κ12 και Κ8 ενώ το επόμενο οι ηλικίες Κ14, Κ10 και Κ6.

5η Δελτία να υποχρεούνται να εκδίδουν μόνο οι ηλικίες των Μικτών δηλαδή οι Κ16 και Κ14.

6η Βαθμολογία στα πρωταθλήματα να υπάρχει μόνο για τις παραπάνω ηλικίες(Κ16, Κ14).

7η Οι Διαιτητές να είναι τουλάχιστον 20’ λεπτά πριν την έναρξη των αναμετρήσεων στο γήπεδο για όλα τα διαδικαστικά ενημερωμένοι και γνώστες προκηρύξεων και κανόνων διεξαγωγής αγώνων.

8η Οι γιατροί των αγώνων να είναι στην θέση τους τουλάχιστον 10’ λεπτά πριν την έναρξη αυτών.

Τέλος αποφασίστηκε ότι όποια άλλη πρόταση ή τρόπος μπορεί να βοηθήσει τα πρωταθλήματα υποδομών και την γενικότερη λειτουργία τους θα κατατεθεί στην συνέχεια.

 

                                               ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ  

Αθανασιάδης Β., Αντωνιάδης Π., Βατόγλου Κ., Γάσπαρης Π. , Καραβιώτης Ι.,

Καραντάθας Π., Κατικάς Π., Κυριακόπουλος Ν., Κωσταράκος Γ., Μαραγκουδάκης Ν., Μπαστάκης Γ., Νικολουδάκης Β., Παπαδάκης Μ., Παπαδάκης Χ., Σκουλούδης Ν., Ψυχουντάκης Ε.

 

    Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ «Ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ»

Μανωλακάκης Γ.